Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Μαγειρική

Τα τσουγκρίσατε στην Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα, φάγατε αρκετά αλλά δεν καταναλώθηκαν όλα. Δεν χρειάζεται όμως να πάνε χαμένα.

Διαβάστε περισσότερα...

Πώς θα φτιάξετε πιροσκί με πατάτα.

Διαβάστε περισσότερα...

Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και όλοι έχουμε ανάγκη από ένα δροσερό ρόφημα.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών το Masterclassτης «Θεσσαλονίκης των Γεύσεων» που παρουσίασε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του NationalGeographicTraveller,το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ένα γιουβέτσι διαφορετικό, με αρώματα της θάλασσας και πολύ νόστιμη γεύση.

Διαβάστε περισσότερα...

Φιρμάνι βγάζει η ΕΕ το οποίο θα επηρεάσει τις τηγανιτές πατάτες μας! Τι συμβαίνει όμως και γιατί η ΕΕ αποφάσισε να ασχοληθεί με τις πατάτες μας;

Διαβάστε περισσότερα...

Αρνάκι στο φούρνο με μελιτζάνες και φέτα έχετε δοκιμάσει? Δοκιμάστε το με αυτή τη συνταγή και θα με θυμηθείτε...

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version