Πασχαλινό τραπέζι χωρίς τσουρέκι δεν γίνεται.
Το Αναστάσιμο γιορτινό τραπέζι έχει πάντα μαγειρίτσα, χωρίς να αποκλείσουμε και τις υπόλοιπες ημέρες του Πάσχα , άλλωστε η μαγειρίτσα είναι ένα νοστιμότατο φαγητό.
Τα τσουγκρίσατε στην Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα, φάγατε αρκετά αλλά δεν καταναλώθηκαν όλα. Δεν χρειάζεται όμως να πάνε χαμένα.
Οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και όλοι έχουμε ανάγκη από ένα δροσερό ρόφημα.
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών το Masterclassτης «Θεσσαλονίκης των Γεύσεων» που παρουσίασε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας του NationalGeographicTraveller,το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λονδίνο.
Ένα γιουβέτσι διαφορετικό, με αρώματα της θάλασσας και πολύ νόστιμη γεύση.