Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Μαγειρική

Πεντανόστιμο πιάτο για το μεσημεριανό σας.

Διαβάστε περισσότερα...

Το κρασί πρέπει να είναι απλή υπόθεση για αυτούς που το αγαπούν και όχι να τους τρομάζει. 

Διαβάστε περισσότερα...

 

Το βραβείο Γαστρονομικής Λογοτεχνίας (Prix De La Littérature Gastronomique) απέσπασε από τη Διεθνή Ακαδημία Γαστρονομίας (Académie Internationale de la Gastronomie), 

Διαβάστε περισσότερα...

Το απόλυτο πασχαλινό γλύκισμα γίνεται ακόμη πιο λαχταριστό όταν του προσθέτετε μέσα και σταγόνες σοκολάτας. 

Διαβάστε περισσότερα...

 Σάββατο του Λαζάρου και ετοιμαστείτε για να φτιάξετε τα παραδοσιακά ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ!! 

Διαβάστε περισσότερα...

Μπόλικος δυόσμος, κρεμμύδι, ψωμί μουλιασμένο σε γάλα, αλλά και στραγγιστό γιαούρτι και λίγο ξίδι είναι τα μυστικά του καλού κεφτέ.

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version