Οι εκδόσεις Τόπος και η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας παρουσιάζουν στην Κατερίνη το λεύκωμα – βιβλίο μαγειρικής του αρχιμάγειρα Νίκου Φωτιάδη Μουσικός Περίδρομος
Ένα ταξίδι στις γεύσεις του ρεμπέτικου και της παράδοσης,
Το κρασί πρέπει να είναι απλή υπόθεση για αυτούς που το αγαπούν και όχι να τους τρομάζει.
Το βραβείο Γαστρονομικής Λογοτεχνίας (Prix De La Littérature Gastronomique) απέσπασε από τη Διεθνή Ακαδημία Γαστρονομίας (Académie Internationale de la Gastronomie),
Το απόλυτο πασχαλινό γλύκισμα γίνεται ακόμη πιο λαχταριστό όταν του προσθέτετε μέσα και σταγόνες σοκολάτας.
Σάββατο του Λαζάρου και ετοιμαστείτε για να φτιάξετε τα παραδοσιακά ΛΑΖΑΡΑΚΙΑ!!