Το φαγητό είναι βάλσαμο για μια πεινασμένη… ψυχή.
Η κλασική νοστιμιά του ζουμερού κοτόπουλου με πατάτες στο φούρνο απογειώνεται με μερικές μικρές έξτρα πινελιές.
Μην ξεχάσετε ότι πρέπει να το καλύψετε πολύ καλά μέσα στις λαδόκολλες,
Το αγαπημένο συστατικό της μαγειρικής ευκολίας, ο κιμάς, τυλίγεται σε φύλλο κρούστας και φτιάχνουμε πεντανόστιμα μπουρέκια για μικρούς και για μεγάλους.
Μία συνταγή από το επετειακό τεύχος Γαστρονόμος Αυγούστου με τα καλύτερά.
Ένα εναλλακτικό μαγείρεμα για τις πολυαγαπημένες μας μπριζόλες, που γίνεται στο πι και φι!
Οι άνθρωποι που αρχίζουν το γεύμα τους με λαχανικά και πρωτεΐνες και το τελειώνουν με υδατάνθρακες, χορταίνουν περισσότερο, αναφέρουν επιστήμονες από τη Νέα Υόρκη.