Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Μαγειρική

Το χοιρινό μαρινάρεται πρώτα σε μέλι και κρασί και στη συνέχεια σιγομαγειρεύεται παρέα με κάστανα, κυδώνια και μήλα. Το αποτέλεσμα; Θεσπέσιο!

Διαβάστε περισσότερα...

Οι ξηρασίες στη Βραζιλία απειλούν το αγαπημένο ρόφημα

Διαβάστε περισσότερα...

Οι ειδικοί του greeceandgrapes.com εξηγούν τι είναι η μπίρα pilsner και η lager και πώς τις καταναλώνουμε. Η βασική τους διαφορά μετριέται σε IBU, που είναι η διεθνής μονάδα μέτρησης της πικράδας μιας μπίρας. Για τους… σκληροπυρηνικούς «μπιράδες», η πικράδα θεωρείται επιβεβλημένη. 

Διαβάστε περισσότερα...

Παλιά και παραδοσιακή συνταγή με έντονο άρωμα και γεύση. 

Διαβάστε περισσότερα...

Οικονομικά, προσιτά υλικά, πεντανόστιμη οικογενειακή μαγειρική.

Διαβάστε περισσότερα...

Πλέον το βρίσκουμε και στα ράφια των σούπερ μάρκετ, υποκαθιστώντας πολλές φορές το συμβατικό αλάτι. 

Διαβάστε περισσότερα...

Φτιάξτε λαχταριστό χταπόδι με σάλτσα ντομάτας και κοφτό μακαρονάκι στην κατσαρόλα...

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version