Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας - ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Μαγειρική

Η ελληνική κοινωνία τηρεί την παράδοση της Τσικνοπέμπτης κάθε χρόνο.  Δεν χρειάζεται όμως να ξοδευτείτε στριμωγμένοι σε κάποιοι μαγαζί. Η καλύτερη τσίκνα μυρίζει στο σπίτι!

Διαβάστε περισσότερα...

Η ακόλουθη συνταγή είναι για να φτιάξετε γιαούρτι σπίτι σας εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε όλη την Ελλάδα, αγαπημένο φαγητό όσων αγαπούν το κρέας. Γίνεται με διαφορετικά είδη κρέατος, αγνά ντόπια υλικά και με παραδοσιακές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα...

Μια φασολάδα με τριών λογιών κρεατικά για καλοφαγάδες. 

Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα όλοι μας μιλάμε για το terroir χαρακτηρίζοντας με αυτό κρασιά τα οποία είναι κατά την άποψή μας ιδιαίτερα και μοναδικά, 

Διαβάστε περισσότερα...

Το χοιρινό μαρινάρεται πρώτα σε μέλι και κρασί και στη συνέχεια σιγομαγειρεύεται παρέα με κάστανα, κυδώνια και μήλα. Το αποτέλεσμα; Θεσπέσιο!

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version