Η ελληνική κοινωνία τηρεί την παράδοση της Τσικνοπέμπτης κάθε χρόνο. Δεν χρειάζεται όμως να ξοδευτείτε στριμωγμένοι σε κάποιοι μαγαζί. Η καλύτερη τσίκνα μυρίζει στο σπίτι!
Η ακόλουθη συνταγή είναι για να φτιάξετε γιαούρτι σπίτι σας εύκολα και γρήγορα.
Σε όλη την Ελλάδα, αγαπημένο φαγητό όσων αγαπούν το κρέας. Γίνεται με διαφορετικά είδη κρέατος, αγνά ντόπια υλικά και με παραδοσιακές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά.
Μια φασολάδα με τριών λογιών κρεατικά για καλοφαγάδες.
Σήμερα όλοι μας μιλάμε για το terroir χαρακτηρίζοντας με αυτό κρασιά τα οποία είναι κατά την άποψή μας ιδιαίτερα και μοναδικά,
Το χοιρινό μαρινάρεται πρώτα σε μέλι και κρασί και στη συνέχεια σιγομαγειρεύεται παρέα με κάστανα, κυδώνια και μήλα. Το αποτέλεσμα; Θεσπέσιο!