Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας - ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Μαγειρική

Μπόλικος δυόσμος, κρεμμύδι, ψωμί μουλιασμένο σε γάλα, αλλά και στραγγιστό γιαούρτι και λίγο ξίδι είναι τα μυστικά του καλού κεφτέ.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν είναι ακριβώς ρωσική: απλώς ο βέλγος σεφ Lucien Olivier την σέρβιρε στο χλιδάτο εστιατόριο της Μόσχας, L'Ermitage, και την έκανε διάσημη. Είναι πιο γνωστή ως Oliver salad 

Διαβάστε περισσότερα...

Η αξία αυτού του πιλαφιού είναι να το φάτε ζεστό, μόλις βγει από την κατσαρόλα.

Διαβάστε περισσότερα...

Pιζότο με θαλασσινά. Ένα νηστίσιμο φαγητό με ένα υπέροχο, εύγευστο ριζότο , αφού η γεύση της γαρίδας είναι πάντα ακαταμάχητη. Nόστιμο χορταστικό γεύμα για όλη την οικογένεια.  Δοκιμάστε το.

Διαβάστε περισσότερα...

Ο χοιρινός λαιμός ταιριάζει εκπληκτικά με το γλυκό κρασί πόρτο. 

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version