Μπόλικος δυόσμος, κρεμμύδι, ψωμί μουλιασμένο σε γάλα, αλλά και στραγγιστό γιαούρτι και λίγο ξίδι είναι τα μυστικά του καλού κεφτέ.
Δεν είναι ακριβώς ρωσική: απλώς ο βέλγος σεφ Lucien Olivier την σέρβιρε στο χλιδάτο εστιατόριο της Μόσχας, L'Ermitage, και την έκανε διάσημη. Είναι πιο γνωστή ως Oliver salad
Η αξία αυτού του πιλαφιού είναι να το φάτε ζεστό, μόλις βγει από την κατσαρόλα.
Pιζότο με θαλασσινά. Ένα νηστίσιμο φαγητό με ένα υπέροχο, εύγευστο ριζότο , αφού η γεύση της γαρίδας είναι πάντα ακαταμάχητη. Nόστιμο χορταστικό γεύμα για όλη την οικογένεια. Δοκιμάστε το.
Ένας εκρηκτικός συνδυασμός όλο αρώματα
Ο χοιρινός λαιμός ταιριάζει εκπληκτικά με το γλυκό κρασί πόρτο.