Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας - ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Μαγειρική

Βράζουμε το κουνουπίδι έχοντας προσθέσει στο νερό το χυμό του λεμονιού (για να παραμείνει άσπρο) προσέχοντας να μη διαλυθεί.

Διαβάστε περισσότερα...

Η πίτα είναι ένα από τα αγαπημένα σου πιάτα αλλά κάθε φορά σκέφτεσαι πώς θα ανοίξεις φύλλο; Αυτή η κολοκυθόπιτα θα γίνει η «καλύτερή» σου… Νόστιμη & εύκολη και χωρίς φύλλο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ενυδατώνει τον οργανισμό τον δροσίζει, και παράλληλα, του προσφέρει σημαντικές ποσότητες ευεργετικών συστατικών.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα Σαββατοκύριακα μας πρέπει να έχουν χαρακτήρα επίσημο. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ένα ακόμη χρυσό βραβείο, μας ήρθε εδώ στην Πιερία για τους εκλεκτούς πλέον οίνους μας, οίνοι Πιερίας (Π.Γ.Ε.) από τον διεθνή διαγωνισμό «Berliner Wein Trophy 2016».

Διαβάστε περισσότερα...

Η ελληνική κοινωνία τηρεί την παράδοση της Τσικνοπέμπτης κάθε χρόνο.  Δεν χρειάζεται όμως να ξοδευτείτε στριμωγμένοι σε κάποιοι μαγαζί. Η καλύτερη τσίκνα μυρίζει στο σπίτι!

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version