Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Μαγειρική

Ένα ακόμη χρυσό βραβείο, μας ήρθε εδώ στην Πιερία για τους εκλεκτούς πλέον οίνους μας, οίνοι Πιερίας (Π.Γ.Ε.) από τον διεθνή διαγωνισμό «Berliner Wein Trophy 2016».

Διαβάστε περισσότερα...

Η ελληνική κοινωνία τηρεί την παράδοση της Τσικνοπέμπτης κάθε χρόνο.  Δεν χρειάζεται όμως να ξοδευτείτε στριμωγμένοι σε κάποιοι μαγαζί. Η καλύτερη τσίκνα μυρίζει στο σπίτι!

Διαβάστε περισσότερα...

Η ακόλουθη συνταγή είναι για να φτιάξετε γιαούρτι σπίτι σας εύκολα και γρήγορα.

Διαβάστε περισσότερα...

Σε όλη την Ελλάδα, αγαπημένο φαγητό όσων αγαπούν το κρέας. Γίνεται με διαφορετικά είδη κρέατος, αγνά ντόπια υλικά και με παραδοσιακές τεχνικές που κάνουν τη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα...

Μια φασολάδα με τριών λογιών κρεατικά για καλοφαγάδες. 

Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα όλοι μας μιλάμε για το terroir χαρακτηρίζοντας με αυτό κρασιά τα οποία είναι κατά την άποψή μας ιδιαίτερα και μοναδικά, 

Διαβάστε περισσότερα...

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version