Βράζουμε το κουνουπίδι έχοντας προσθέσει στο νερό το χυμό του λεμονιού (για να παραμείνει άσπρο) προσέχοντας να μη διαλυθεί.
Η πίτα είναι ένα από τα αγαπημένα σου πιάτα αλλά κάθε φορά σκέφτεσαι πώς θα ανοίξεις φύλλο; Αυτή η κολοκυθόπιτα θα γίνει η «καλύτερή» σου… Νόστιμη & εύκολη και χωρίς φύλλο.
Ενυδατώνει τον οργανισμό τον δροσίζει, και παράλληλα, του προσφέρει σημαντικές ποσότητες ευεργετικών συστατικών.
Υλικά
Για τον μπακαλιάρο
Τα Σαββατοκύριακα μας πρέπει να έχουν χαρακτήρα επίσημο.
Ένα ακόμη χρυσό βραβείο, μας ήρθε εδώ στην Πιερία για τους εκλεκτούς πλέον οίνους μας, οίνοι Πιερίας (Π.Γ.Ε.) από τον διεθνή διαγωνισμό «Berliner Wein Trophy 2016».
Η ελληνική κοινωνία τηρεί την παράδοση της Τσικνοπέμπτης κάθε χρόνο. Δεν χρειάζεται όμως να ξοδευτείτε στριμωγμένοι σε κάποιοι μαγαζί. Η καλύτερη τσίκνα μυρίζει στο σπίτι!