Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις εορτές των Χριστουγέννων

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
AIGINIONEWS: Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας  για τις εορτές των Χριστουγέννων AIGINIONEWS: Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας για τις εορτές των Χριστουγέννων

Φέτος, υποδεχόμαστε το μήνυμα των Χριστουγέννων, στο σπίτι μας, ασφαλείς και ενωμένοι, με την οικογένειά μας, προκειμένου, να διαφυλάξουμε την υγεία μας και των συνανθρώπων μας.

Αναμφισβήτητα, οι στιγμές, που ζούμε, απαιτούν σοβαρότητα, υπευθυνότητα και την ατομική ευθύνη του καθενός μας, για το συλλογικό καλό, για να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα της ζωής.

Εύχομαι, ολόψυχα, οι φετινές ημέρες των Χριστουγέννων, να χαρίσουν υγεία, ευτυχία, ελπίδα και αισιόδοξα συναισθήματα σε όλο τον κόσμο.

Στον καθένα σας ξεχωριστά και στις οικογένειές σας, απευθύνω από καρδιάς, τις πιο θερμές μου ευχές, για Ευλογημένα Χριστούγεννα, που θα αποτελέσουν την αρχή του τέλους της μεγάλης δοκιμασίας που περνάει η χώρα μας και η ανθρωπότητα.

Το μήνυμα των ημερών για αγάπη, χαρά και αλληλεγγύη, ας διαδοθεί σε όλο τον κόσμο για να '' ζωγραφίσει΄΄ χαμόγελα στα πρόσωπά μας και να ΄΄πλημμυρίσει΄΄ με θετικές σκέψεις την καρδιά και το μυαλό μας, ότι σύντομα θα έρθουν καλύτερες ημέρες, θα είμαστε όλοι υγιείς και πιο δυνατοί για να προχωρήσουμε στο μέλλον που ονειρευόμαστε!


Χρόνια Πολλά, Καλά Χριστούγεννα!

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

Σοφία Μαυρίδου

Τελευταία τροποποίηση στις

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version