του Γ. Παπαδάκη, τότε το μήνυμα που απευθύνεται προς τον αγανακτισμένο και αηδιασμένο λαό για την πολιτική και για πολλούς πολιτικούς είναι συγκεκριμένο: «μπορείτε ελεύθερα να δέρνετε, να πετάτε γιαούρτια, να κλοτσάτε τον όποιο βουλευτή δεν γουστάρετε και δεν θα σας ενοχλήσει κανείς. Στην καλύτερη περίπτωση μπορείτε να τον στείλετε στο νοσοκομείο».
Ούτε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, είναι φασίστας ή ακροδεξιός ( τον ξέρω χρόνια). Ούτε ο γραμματέας της πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. , Μανώλης Κεφαλογιάννης. Ούτε ο βουλευτής της Ν.Δ. της Βοιωτίας Γιάννης Κράμπελας.
Τότε γιατί- και μόνο αυτοί- ψήφισαν στη Βουλή να μην αρθεί η βουλευτική ασυλία του Κασιδιάρη για να δικαστεί για τον ξυλοδαρμό της Καννέλη;
Από βλακεία; (δεν το πιστεύω). Από Ιδεολογική ταύτιση; ( δεν υπάρχει). Γιατί έτσι κλείνουν το μάτι σε ακροδεξιούς ψήφους για τις επόμενες εκλογές; (ίσως). Πάντως έκαναν την «πατάτα» τους και ψάχνω να βρω γιατί.
Το χειρότερο είναι πώς δικαιολογούν τώρα την «πατάτα» αυτή. Ο Κεφαλογιάννης λέει ότι το έκανε για να δώσει μια ευκαιρία στον Κασιδιάρη?να ζητήσει συγνώμη μέσα στη Βουλή για την πράξη του. ( Ρε φίλε Μανόλο πλάκα μας κάνεις και από πάνω;)
Ο Ιωαννίδης είπε ότι? εκ παραδρομής ψήφισε όχι για την άρση της ασυλίας Κασιδιάρη. Λάθος έκανε ο «ξανθός» μέσα στη φούρια της Βουλής.
Και ο Καράμπελας είπε ότι έκανε λάθος και ήθελε να περάσει άλλα μηνύματα στην κοινωνία.
Μερικές φορές με αυτά που ακούμε η επιστήμη δεν σηκώνει μόνο τα χέρια ψηλά αλλά ενίοτε και τα πόδια.
newsbomb.gr


