Η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

συμμετείχε στην δράση «Η Ώρα της Γης»

Για άλλη μια χρονιά η Ποδηλατική Από-Δραση Πιερίας συμμετείχε ενεργά στην παγκόσμια εθελοντική δράση «Η Ώρα της Γης» που πραγματοποιείται από το 2007 σε περισσότερες πλέον από 160 χώρες του κόσμου.

 

Στις 28 Μαρτίου 2015, τα μέλη του Συλλόγου αφιέρωσαν μια ώρα, από τις 20:30 ως τις 21:30, με στόχο να μεταφέρουν το μήνυμα της δράσης για την προστασία του πλανήτη. Αυτή τη μια ώρα, έσβησαν συμβολικά τα φώτα για να σταλεί στους παγκόσμιους ηγέτες το μήνυμα ότι πρέπει να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για την προστασία της ανθρωπότητας από τις κλιματικές αλλαγές.

Με συντροφιά τα φώτα των ποδηλάτων, περισσότερα από 20 μέλη γύρισαν στους δρόμους της πόλης στέλνοντας το μήνυμα «Χρησιμοποίησε τη δύναμη σου για αλλαγή της κλιματικής αλλαγής»!

Η Ποδηλατική Από-Δραση θα συνεχίσει τις δράσεις της με στόχο την ευαισθητοποίηση τόσο του κόσμου όσο και των τοπικών αρχών σε θέματα οικολογίας και εναλλακτικής μετακίνησης εντός του αστικού ιστού.

Εκ του Δ.Σ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

29375008
22-10-2026 23:47
Copyright 2009-2025 Aiginio News | All rights reserved