Χαιρετισμός για την επέτειο των Ηνωμένων Εθνών Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Χαιρετίζω την σημερινή ημέρα, που είναι αφιερωμένη στο  διεθνή εορτασμό  της επετείου της ίδρυσης των Ηνωμένων Εθνών, στις 24 Οκτωβρίου του 1945.

Ο εορτασμός της ημέρας των Ηνωμένων Εθνών προσφέρει μια ευκαιρία στην ανθρωπότητα να εξοικειωθεί με τις δραστηριότητες του με απώτερο στόχο την παγίωση της παγκόσμιας ειρήνης μέσα από την επικοινωνία των λαών δια της εκπαίδευσης, των φυσικών και κοινωνικών επιστημών και του πολιτισμού.

Μέσα σ΄ αυτά τα πλαίσια ο Ο.Η.Ε. αποτελεί ένα διεθνές όργανο περιφρούρησης των διεθνών συνθηκών, των θεμελιωδών ανθρωπίνων  δικαιωμάτων, της κοινωνικής προόδου  καθώς και του σεβασμού στις κοινές αξίες κάθε πολιτισμού των λαών.

Εύχομαι ο σύγχρονος ρόλος του Οργανισμού να συνεχίζει να διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στην διεθνή ειρήνη και ευημερία των λαών.

  Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου

  Βουλευτής Πιερίας  Νέας Δημοκρατίας

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

29364119
22-10-2026 14:43
Copyright 2009-2025 Aiginio News | All rights reserved