Aiginionews: Όταν θέλει ο λαός εξαφανίζει τους μεσάζοντες Κύριο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Μια πρωτοβουλία, τριών πολιτών του Αιγινίου και μέσω της διαδικτυακής εφημερίδας της Βόρειας Πιερίας Aiginionews κατάφεραν να διαθέσουν  σε μία ώρα και τριάντα λεπτά  22 τόνους πατάτας,

χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων, με αποτέλεσμα η διάθεση να γίνει στην απίστευτη τιμή των 20 λεπτών το κιλό.

Εκατοντάδες κάτοικοι του Αιγινίου και των άλλων δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Πύδνας Κολινδρού βρέθηκαν στον χώρο, που είχαμε προσδιορίσει το ραντεβού με τον παραγωγό από το Αμύνταιο, στις 9 το πρωί της Παρασκευής με αποτέλεσμα οι 22 τόνοι πατάτας δηλαδή 880 σακιά πατάτας των 25 κιλών να εξαφανιστούν σε ενενήντα λεπτά.

ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ   μπόρεσε επιτέλους μόνο με 5 ευρώ   να  ΕΧΕΙ  ένα  τσουβάλι  Πατάτες,  25 ΚΙΛΑ  για μήνες  φαγητού  η  για  όλο το χρόνο.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

29350793
22-10-2026 02:07
Copyright 2009-2025 Aiginio News | All rights reserved