Οι γυναίκες πέρα από το ότι μέχρι να αποφασίσουν τι θέλουν, πως το θέλουν και για πόσο θα το θέλουν, έχουν και το εξής πρόβλημα: Βαριούνται εύκολα. Είναι ικανές να δώσουν εκατοντάδες ευρώ για μία τσάντα και μέσα σε λίγους μήνες να τη βαρεθούν.
Έτσι λοιπόν, οι σχεδιαστές των «O-Bags», τους δίνουν τη δυνατότητα να φτιάξουν μόνες τους την τσάντα που θέλουν με αποσπώμενα υλικά που αλλάζουν ανάλογα με τη διάθεσή τους. Όλα είναι θέμα έμπνευσης λοιπόν.
Οι συγκεκριμένες τσάντες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: την τεράστια πλαστική βάση που διατίθεται σε όποιο χρώμα μπορείς να φανταστείς. Αγοράζεις δηλαδή την «καρδιά» της τσάντας και προμηθεύεσαι ένα σωρό ανταλλακτικά για να τη διαμορφώνεις ανάλογα με τα ρούχα και τη διάθεσή σου.
Τα χερούλια, τα λουριά και τα έξτρας (όπως λόγου χάρη τα γουνάκια), αλλάζουν ανά πάσα ώρα και στιγμή και έτσι οι γυναίκες έχουν μία πολυμορφική τσάντα που είναι αδύνατο να βαρεθούν.
Αδύνατο, λέμε τώρα. Από αυτές όλα να τα περιμένεις

