Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 45ΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ 2016 -Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Το Φεστιβάλ Ολύμπου αποτελεί αναμφίβολα το σημαντικότερο πολιτιστικό γεγονός της Πιερίας και όχι μόνο. Προκαλεί ενδιαφέρον στο πολυπληθές φιλοθεάμον κοινό και πέρα των ορίων της Κεντρικής Μακεδονίας, μιας και χαρακτηρίζεται το δεύτερο στην ιεραρχία των Ελληνικών Φεστιβάλ.

  Η διοίκηση του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου μετά από εισήγηση της καλλιτεχνικής επιτροπής, ολοκλήρωσε τη διαμόρφωση του προγράμματος των εκδηλώσεων του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου 2016, ενός προγράμματος που καλύπτει όλο το φάσμα των καλλιτεχνικών απαιτήσεων.

  Τα κορυφαία θεατρικά, χορευτικά και μουσικά σχήματα, οι δημιουργικές ανησυχίες παλαιών και νέων καλλιτεχνών, οι αναδείξεις της αρχαιολογικής σκαπάνης, τα πνευματικά αναλόγια, οι πολυσύνθετες εκθέσεις, ο κινηματογράφος, φιλοξενούνται μεταξύ άλλων στο φετινό πρόγραμμα του 45ου Φεστιβάλ Ολύμπου.

  Η παρουσίαση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, στις 11:00 π.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, η οποία μαζί με το Δήμο Δίου-Ολύμπου είναι συνδιοργανωτές του φετινού Φεστιβάλ Ολύμπου.

  Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων προσδιορίζεται το πρώτο Σάββατο του Ιουλίου, με τιμώμενη χώρα τη Ρουμανία.

  Ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου καλεί στην παρουσίαση του προγράμματος, τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής επικοινωνίας, τους χορηγούς, τα μέλη των επιτροπών, τους εθελοντές και τους εθελοντικούς φορείς, τον καλλιτεχνικό κόσμο και βέβαια τους πολίτες της Πιερίας.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version