Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΟΡ.ΦΕ.Ο: ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ - ΜΕ Ε.ΞΕ.Π. & ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ

 Με γοργούς ρυθμούς ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου προετοιμάζεται για το φετινό 45ο Φεστιβάλ Ολύμπου, με τη Ρουμανία να αποτελεί την τιμώμενη χώρα.

  Παράλληλα η διοίκηση του ΟΡ.ΦΕ.Ο. συνεχίζει τις επαφές με πρόσωπα και φορείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος, αποσκοπώντας στην εύρυθμη και άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου για το έτος 2016.

  Την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016 μέλη της διοίκησης του ΟΡ.ΦΕ.Ο. συναντήθηκαν στα λειτουργικά γραφεία του Οργανισμού με τις προέδρους του Συλλόγου Εικαστικών- Καλλιτεχνών Πιερίας Λίνα Γιαμούζη και της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ευαγγελία Λάμπρου-Ξυπτερά.

  Από την πλευρά των Εικαστικών-Καλλιτεχνών η κ. Γιαμούζη τόνισε τη διάθεση  του Συλλόγου για ευρύτατη συνεργασία με τον ΟΡ.ΦΕ.Ο., προτείνοντας άμεσα σειρά δημιουργικών προτάσεων με θεματολόγιο την τεχνοτροπία της τιμώμενης χώρας της Ρουμανίας.

  Η κ. Λάμπρου-Ξυπτερά επισήμανε τα γενικότερα για την Πιερία οφέλη και την θετική για το Φεστιβάλ Ολύμπου απήχηση που διαπίστωσε κατά την πρόσφατη διεθνή τουριστική έκθεση του Βουκουρεστίου, όπου από κοινού φορείς του Νομού εξέθεσαν και παρουσίασαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου.

  Ο πρόεδρος του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου Γρηγόρης Παπαχρήστος με την παρουσία των μελών του διοικητικού συμβουλίου Νικόλαου Πασχαλούδη (δημόσιες σχέσεις), Χάϊδως  Παπαχατζή, Ζαφείρως Κουσιοπούλου, Περικλή Χατζηγιάννη και του καλλιτεχνικού συμβούλου του ΟΡ.ΦΕ.Ο. Γεωργίου Χανδόλια, γνωστοποίησε τη φιλοσοφία του Οργανισμού για ευρύτατες συνεργασίες, καθώς και την δυνατότητα  αξιοποίησης του τοπικού καλλιτεχνικού δυναμικού, την προβολή μέσω ξενοδοχειακών και τουριστικών φορέων του Φεστιβάλ Ολύμπου και της Πιερίας γενικότερα αλλά και την συμμετοχική παρουσία ευρύτερων κοινωνικών ομάδων στις πρωτοβουλίες του ΟΡ.ΦΕ.Ο.

  

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version