Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Δήμος Κατερίνης: Πρόγραμμα επανεκπαίδευσης των Δημοτικών Υπαλλήλων στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση

Πρόγραμμα επανεκπαίδευσης του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου Κατερίνης, στη Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και στη χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (BLS/AED) υλοποιήθηκε την 

Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης από πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Ε.Κ.Α.Β. και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κατερίνης.

Οι συμμετέχοντες είχαν αποκτήσει Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης Ανανήπτη και κλήθηκαν μετά την πάροδο της διετίας, να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να μπορούν, όταν και εφόσον παραστεί ανάγκη να παρέχουν πολύτιμη βοήθεια, για να σωθεί μια ανθρώπινη ζωή.

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Κατερίνης έχει θωρακίσει τους Δημοτικούς χώρους, με την τοποθέτηση αυτόματων εξωτερικών απινιδωτών (ΑED), σε εμφανή σημεία του Δημαρχιακού Μεγάρου, του Δημοτικού Αμαξοστασίου, στον πεζόδρομο, στα δημοτικά αθλητικά κέντρα, στις εγκαταστάσεις των ΚΑΠΗ, στο Πνευματικό κέντρο, στην Αστική Σχολή, όπου συναθροίζεται καθημερινά πλήθος κόσμο.

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version