Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΛΗΞΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΥΝΑΞΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

Το Σάββατο 21 Μαΐου πραγματοποιήθηκε λήξη Κατηχητικών Συνάξεων παιδιών Δημοτικού-Γυμνασίου της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. 

Η εκδήλωση, λόγω βροχόπτωσης, έγινε στο Παλαιό Δημοτικό Γυμναστήριο Κατερίνης. 
Το πρόγραμμα άρχισε με την παρουσίαση τριών ενοριακών χορωδιών, καθώς και διάφορα αθλήματα και παιχνίδια. Συγκεκριμένα, συμμετείχαν με καλλιτεχνικό πρόγαμμα οι Ενορίες Αγίου Νικολάου Λεπτοκαρυάς, Αγίας Άννας Κατερίνης και Αγίου Χριστοφόρου Κατερίνης. 
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τέλεση αρτοκλασίας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Γεώργιο, ο οποίος μίλησε κατάλληλα στα παιδιά, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και τους κατηχητές, κληρικούς και λαϊκούς, για την πολύτιμη συμβολή τους στη διεξαγωγή του κατηχητικού έργου της τοπικής Εκκλησίας. Ευχαριστίες επίσης απηύθυνε στον κ. Θεόδωρο Παυλίδη, Πρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης για την παραχώρηση του χώρου. 
Στην εκδήλωση συμμετείχαν 35 Ενορίες με 750 περίπου κατηχητόπουλα. 

Την οργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Αρχιμ. Διονύσιος Γκόλιας, Υπέυθυνος του Γραφείου Νεότητας του Πνευματικού Κέντρου «Ο Άγιος Φώτιος» της Ιεράς Μητροπόλεως

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version