Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Σπανούλης: «Ήρθε η ώρα να σταματήσω απ' την Εθνική» -μετά από 145 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Τίτλους τέλους... Η αναμέτρηση κατάταξης με τη Λετονία ήταν η τελευταία του Βασίλη Σπανούλη με το εθνόσημο, αφού ανακοίνωσε την αποχώρησή του απ' την Εθνική Ομάδα

 

Ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε συγκινημένος πως ένας κύκλος έκλεισε: «Ένας κύκλος έκλεισε για μένα. Ήρθε η στιγμή να σταματήσω από την Εθνική. Προσέφερα αρκετά, ήταν μια καριέρα με το εθνόσημο γεμάτη με χαρές, διακρίσεις, λύπες, αποτυχίες. Καταφέραμε με τα υπόλοιπα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια να φέρουμε στην Ελλάδα τρία μετάλλια. Είμαι περήφανος για όσα πετύχαμε. Άλλες φορές πετύχαμε, άλλες όχι. Είμαι συναισθηματικά φορτισμένος διότι από τα 17 μου είμαι στις Εθνικές και πιστεύω ότι ήρθε η ώρα τώρα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω και να παίξουν τα υπόλοιπα παιδιά για εμάς. Είμαι πολύ συγκινημένος».  

Ο V-Span σταματάει μετά από 145 συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής ομάδας. Με το εθνόσημο αγωνιζόταν από τις μικρές Εθνικές και κατέκτησε το Χάλκινο μετάλλιο με την U18 το 2000, το Ασημένιο στους Μεσογειακούς του 2001, Χρυσό μετάλλιο το 2001 με την U20, το Χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket 2005, το Ασημένιο στο Mundobasket 2006 και το Χάλκινο στο Eurobasket 2009.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version