Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Δήμος Κατερίνης: Για την Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στο Klagenfurt της Αυστρίας αναχώρησαν 105 αθλητές - αθλήτριες

AIGINIONEWS:Δήμος Κατερίνης: Για την Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στο Klagenfurt της Αυστρίας αναχώρησαν 105 αθλητές - αθλήτριες AIGINIONEWS:Δήμος Κατερίνης: Για την Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων στο Klagenfurt της Αυστρίας αναχώρησαν 105 αθλητές - αθλήτριες

Με προορισμό την Παγκόσμια Αθλητική Συνάντηση Νέων (UNITED WORLD GAMES), στο Klagenfurt της Αυστρίας, όπου ο Δήμος Κατερίνης, με αφορμή την αδελφοποίησή του με τον Δήμο Moosburg έχει την τιμή να εκπροσωπεί τη χώρα μας, αναχώρησε  από το Α’ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, πολυμελής αποστολή νέων αθλητών – αθλητριών της πόλης μας.

Επικεφαλής της αποστολής ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος

Ειδικότερα, 105 αθλητές – αθλήτριες, ηλικίας 12 έως 18 ετών, θα λάβουν μέρος σε ομαδικά και ατομικά αγωνίσματα. Επικεφαλής της αποστολής  είναι ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, ενώ συνοδοί ο αντιδήμαρχος Πρασίνου & Αθλητισμού Γιάννης Μπεινάς, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δ. Κατερίνης Θάνος Μπαρμπαγεωργόπουλος, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Θεόδωρος Παυλίδης, υπηρεσιακοί παράγοντες, προπονητές και ιατρικό τιμ.

 

Απευθυνόμενος στους αθλητές και τις αθλήτριες, κατά την αναχώρησή τους από την πόλη μας, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών/Οικονομικών υπηρεσιών Γιάννης Νταντάμης, μετέφερε τις ευχές του δημοτικού συμβουλίου και όλων των δημοτών, για καλή δύναμη και κάθε επιτυχία σε μία παγκόσμιας εμβέλειας διοργάνωση.

 

Όπως είναι γνωστό, η Παγκόσμια Μαθητιάδα, διοργανώνεται το χρονικό διάστημα 16 έως 19 Ιουνίου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της UNESCO και της Αυστριακής κυβέρνησης.

Συνολικά στους αγώνες λαμβάνουν μέρος 12.000 αθλητές – αθλήτριες από 50 χώρες, σε 12 διαφορετικά αθλήματα.

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version