Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ – ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ

 

Συνδημότες και Συνδημότισσες

Η ελληνική Λαμπρή, με το δικό της ξεχωριστό νόημα και χρώμα, ως γιορτή της αγάπης και της ειρήνης αποτελεί κορυφαία εκδήλωση της Χριστιανοσύνης, που δημιουργεί αισθήματα πληρότητας, χαράς και αγαλλίασης στις καρδιές όλων μας.

Στους δύσκολους μάλιστα καιρούς που διανύουμε και δοκιμάζεται ένα μεγάλο μέρος των συνανθρώπων μας από την οικονομική κρίση, το μήνυμα του Θεανθρώπου σηματοδοτεί μια νέα προσδοκία ελπίδας και λύτρωσης. Γι’ αυτό και παραμένει επίκαιρο όσο ποτέ αποτελώντας αφορμή και προσκλητήριο για εκδηλώσεις μεγαλοψυχίας και ευαισθησίας, ανθρωπιάς και αλτρουισμού, ένα μήνυμα συνεισφοράς και αλληλεγγύης για τους χειμαζόμενους συνανθρώπους μας. Αυτό το ελπιδοφόρο και διαχρονικό μήνυμα μας οπλίζει με δύναμη και πίστη για τους προσωπικούς και συλλογικούς μας αγώνες, ώστε να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τις σημαντικές προκλήσεις που διανοίγονται μπροστά μας, αλλά και να συνδράμουμε ως δημοτική αρχή όσο το δυνατό πιο ουσιαστικά με την κοινωνική πολιτική και το ανθρωπιστικό μας έργο τους αδύναμους συνδημότες μας.

 

Εύχομαι ολόψυχα το ανέσπερο φως της Αναστάσεως τούτες τις άγιες μέρες της κατάνυξης και της εσωτερικότητας, να μεταγγίσει στις ψυχές μας το ρίγος της θερμής πίστης των άγιων αυτών ημερών, να ζεστάνει και να πλημμυρίσει τις καρδιές των συνδημοτών μας και των απανταχού της γης συμπατριωτών μας με αγάπη, χαρά, υγεία και κάθε ατομική και οικογενειακή ευτυχία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Ευάγγελος Β. Λαγδάρης

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version