Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «FRESKON 2015»

από τις 23 έως τις 25 Απριλίου  2015 ΔΕΘ.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα συμμετάσχει στη Διεθνή Έκθεση  «Freskon 2015», η οποία διοργανώνεται  από τη ΔΕΘ-HELEXPO από τις 23 έως τις 25 Απριλίου  2015, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Η «Freskon 2015» θα προσφέρει στους επισκέπτες της, μια αποκλειστική ξενάγηση στα μοναδικά ελληνικά, μεσογειακά, πιστοποιημένα προϊόντα, προϊόντα Π.Ο.Π., Π.Γ.Ε. και Ε.Π.Ι.Π. (φρέσκα φρούτα και λαχανικά).

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η προσέλκυση επαγγελματιών του κλάδου από μεγάλες αγορές της Δυτικής Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής, η παρουσίαση στρατηγικών διακίνησης φρέσκων φρούτων και λαχανικών σε μεγάλα δίκτυα διανομών από την Ελλάδα και τα Βαλκάνια καθώς και η παρουσίαση καινοτόμων και νέων τεχνολογιών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης και με γνώμονα πάντα την ποιοτική και όχι ποσοτική παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών, η ΔΕΘ-HELEXPO θα φιλοξενήσει ένα σημαντικό αριθμό εμπορικών επισκεπτών (δίκτυα διανομής, super markets, μεταφορικές, ξενοδοχεία  κλπ.), οι οποίοι προέρχονταν από όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια με τους οποίους θα κλεισθούν προκαθορισμένα Β2Β ραντεβού.

Η έκθεση πλαισιώνεται από μια σειρά παραλλήλων εκδηλώσεων, σε συνεργασία με σημαντικούς οργανισμούς του εξωτερικού, με σκοπό την προσέλκυση εξειδικευμένων επισκεπτών από το διεθνή χώρο και την Ελλάδα, αλλά και την προβολή της έκθεσης μέσω αυτών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζοντας ουσιαστικά δράσεις για την ανάδειξη των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής, συμμετέχει στην έκθεση φρέσκων φρούτων και λαχανικών «Freskon 2015», με τοπικά προϊόντα, τα οποία παράγονται από επιχειρήσεις σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, προσδιορίζουν την ισχυρή ταυτότητα και φήμη της περιοχής και αποτελούν προϊόντα-σημαία της Κεντρικής Μακεδονίας. Στόχος της συμμετοχής είναι  η ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της ΠΚΜ και η  προώθησή τους σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα δώσει δυναμικό παρόν στη διεθνή έκθεση ‘Freskon 2015’ και δίνει σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου από την Κεντρική Μακεδονία να φιλοξενηθούν στο περίπτερό της και να προβάλουν την ξεχωριστή ποιότητα και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της παραγωγής τους στους επισκέπτες. Ως διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εστιάζουμε τις  δράσεις μας  στην αποτελεσματική προώθηση των εκλεκτών προϊόντων της μακεδονικής γης, ‘προϊόντων – σημαία’ της κάθε περιοχής – προέλευσης, που μπορούν να εξασφαλίσουν δυναμική διείσδυση στις αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού, ενισχύοντας την εξωστρέφεια της τοπικής μας οικονομίας και την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών. Η συμβολή μας στην προώθηση της υγιούς  και σύγχρονης επιχειρηματικότητας, με σεβασμό στην ποιότητα και τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής, αποτελεί κεντρικό άξονα των δράσεών μας», επισημαίνει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή οργάνωση και συμμετοχή στη συγκεκριμένη έκθεση, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας  καλεί τις επιχειρήσεις που βρίσκονται στα διοικητικά της όρια και επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο της ΠΚΜ (ξεχωριστό stand 6 τ.μ για κάθε επιχείρηση,  με συμβολική οικονομική συμμετοχή 150,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), να δηλώσουν συμμετοχή το συντομότερο δυνατό και όχι αργότερα από τις 9/4/2015.

Η ΠΚΜ καλύπτει την ενοικίαση του χώρου  και τη διαμόρφωση με τον βασικό εξοπλισμό (διαχωριστικά, μετώπη με την επιγραφή του εκθέτη, αριθμό του stand, μoκέτα χρώματος λαχανί, 1 infodesk ξύλινο με γυάλινο ράφι,  1 σκαμπό,1 τραπέζι,4 καρέκλες ,3 κεκλιμένα ράφια, γενική καθαριότητα, πολύπριζο 500 W 2 θέσεων, φωτισμός HQ/150W.,   κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος).

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Τονίζεται ότι η έκθεση δεν θα έχει και εμπορικό χαρακτήρα.

Όσες επιχειρήσεις συμμετέχουν με ευαλλοίωτα προϊόντα καλό θα ήταν να  φέρουν το δικό τους ψυγείο. Για όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να νοικιάσουν ψυγείο, το κόστος θα βαρύνει τις ίδιες τις επιχειρήσεις.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων θα πρέπει να αποστέλλονται συμπληρωμένες στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο fax 2310984102.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Κυριάκο Δογάνη στο τηλέφωνο 2310 984192 ή με την κ. Δέσποινα Βικία στο τηλ. 2310 984194. 

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:

Πέμπτη  23 Απριλίου: 12׃00 π.μ.– 20׃00 μ.μ.

Παρασκευή  24 Απριλίου: 10׃00 π.μ. – 20׃00 μ.μ.

Σάββατο  25 Απριλίου: 10׃00 π.μ. – 20׃00 μ.μ.Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version