Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Οι αστρολογικές προβλέψεις από 23 έως 29 Μαρτίου

Τι προβλέπουν τα άστρα για την εβδομάδα που έρχεται;

Και περνάμε σε ένα ευχάριστο μουσικό διάλειμμα, μετά τον βομβαρδισμό των τελευταίων εβδομάδων, καθώς ο Μάρτιος μάς αποχαιρετά κλείνοντας την πόρτα μαλακά.

 

Παίρνεις βαθιές ανάσες, μετά την αγωνία των προηγούμενου διαστήματος, καθώς το πλανητικό σκηνικό σού δίνει τώρα την ευκαιρία για μεγαλύτερη σταθεροποίηση, μεγαλύτερη ασφάλεια αλλά και βελτίωση οικονομική και συναισθηματική. Μετά τη μπόρα, το ουράνιο τόξο, έτσι δε γίνεται πάντα;

Ανασυγκροτήσου. Μάζεψε τα κομμάτια σου, κάνε τον απολογισμό σου για ότι έκλεισε και πήγε στο καλό και προχώρα. Σε αυτό ακριβώς το σημείο, θα σε βοηθήσει το πολύ θετικό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνεται ανήμερα της εθνικής επετείου. Αυτό που σου υπενθυμίζει ότι χρειάζεσαι υπομονή, οργάνωση, ωριμότητα και σοβαρότητα για να βάλεις σε τάξη τα απομεινάρια του κυκλώνα που λέγεται «Ηλιακή έκλειψη/ σύγκρουση Ουρανού-Πλούτωνα». Τι πιο λογικό ε;

Και πάνω που λες «καλύτερα δε γίνεται», με την εκπνοή της εβδομάδας και στην ανατολή της καινούριας, καταφτάνει και η πολύφερνη Αφροδίτη με τα δώρα της. Τσέπες βγάζουν -επιτέλους- αναστεναγμούς ανακούφισης, καρδιές συγκολλούνται, σχέσεις εξομαλύνονται, ταλέντα αναδεικνύονται, αισθήσεις ξυπνούν, απολαύσεις ζητούν επιτακτική ικανοποίηση, αισθήματα αναγεννώνται από τις στάχτες τους (βλ. και σούπερ τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 30 του μήνα, αλλά ξεκινά να επηρεάζει ήδη από τα τέλη τούτης της βδομάδας).

Μοναδικός αστερίσκος το υπερ-αισιόδοξο, υπερ-βολικό, υπερ-φίαλο, υπερ-γενναιόδωρο τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, που όσο να ‘ναι τη δίνει αυτή τη δόση απερισκεψίας. Το ροζ μπαλονάκι σε ανεβάζει ψηλά, πολύυυ ψηλά. Φτου, ξέχασες να τσεκάρεις αν πήρες αλεξίπτωτο!

ΚΡΙΟΣ

Εξακολουθεί να είναι ο μήνας των γενεθλίων σου, πράγμα που σημαίνει ότι το κέντρο του γαλαξία μας, η αυτού μεγαλειότητα Ήλιος, διατρέχει το δικό σου ζώδιο. Ανεξάρτητος, αυθόρμητος, ορμητικός, δυναμικός, ενθουσιώδης, αποφασιστικός, πρωτοπόρος, ενίοτε επιθετικός, είσαι αυθεντικός Κριός με τα όλα του. Και φαίνεσαι. Κι όχι μόνο φαίνεσαι, αλλά και με την πολύ θετική γωνία που κάνει ο Ήλιος με τον Κρόνο, είσαι και σε θέση να εκφραστείς σαν χείμαρρος. Καλά, δε σου λέω και κάτι καινούριο. Και να θέλεις να το βουλώσεις να στο βουλώσουν, δεν παίζει με σενα. Η διαφορά τώρα είναι, πως ό,τι εκφράζεις κι ό,τι προβάλλεις -τον εαυτό σου βασικά- δεν θα χτυπήσει τοίχο. Θα αναγνωριστεί, θα γίνει αποδεκτό, θα εγκριθεί. Τα ξεκινήματα ευοδώνονται, σταθεροποιούνται. Κι έχεις και αίσθηση του σωστού timing, ξέρεις πότε χρειάζεται να επέμβεις για να βγεις μπροστά. Χρήμα έρχεται γιατί νιώθεις ότι το αξίζεις. Και θέλεις να το χρησιμοποιήσεις για να απολαύσεις όλα τα ωραία της ζωής. Βασικά, τα θέλεις όλα: βαθιά αισθήματα, συναισθηματική ισορροπία, οικονομικές ενισχύσεις. Σου ‘χω νέα! Αν δεν το παρατραβήξεις το σκοινί με καμιά υπερβολή, μπορεί και να τα ‘χεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Θυμάσαι που λέγαμε για εκείνο το πιο εσωτερικό, πιο ασυνείδητο κομμάτι του εαυτού σου που προσπαθείς μες τη θολούρα σου να φωτίσεις λιγάκι; Ναι, αυτό που κάπως νιώθεις σαν UFO, σαν να ζεις σε έναν φανταστικό κόσμο φτιαγμένο από ψευδαισθήσεις; Το ενδιαφέρον εξακολουθεί να στρέφεται εκεί όλο το μήνα, δεν ξεχνιόμαστε. Το διαφορετικό είναι ότι κάπως, όσο προχωρά η βδομάδα, αυτή η αίσθηση του εαυτού σου η πιο ιδεαλιστική έρχεται και γειώνεται. Μαζί της και οι τάσεις φυγής, οι ονειροπολήσεις, το χάωμα. Έρχεσαι πιο κοντά στη γήινη, πρακτική σου φύση δηλαδή. Ακόμη κι αν αυτό, στην παρούσα φάση, σημαίνει να δώσεις μορφή στο όραμά σου, να κάνεις πράξη όνειρα με σκληρή δουλειά, να θυσιαστείς με τρόπο χειροπιαστό, να φιλοτεχνήσεις -αν είσαι καλλιτέχνης- δομημένα κι όχι αφηρημένα. Ωραία πράγματα. Και γίνονται ακόμη καλύτερα, αν σκεφτείς ότι έχεις και την Αφροδίτη πάνω σου μέχρι τις 11 Απριλίου να σε κάνει γοητευτικότερο, κοινωνικότερο, ομορφότερο, ευγενέστερο, γλυκύτερο από ποτέ! Και τι στο καλό, φέρνει και γνωριμίες, επαφές, φλερτ. Προσοχή μόνο μη σε «ρίξει» καμιά παθητικότητα, καμιά οξεία τεμπελίτιδα του τύπου «πέσε πίτα να σε φάω».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στενές επαφές τρίτου τύπου. Με τους φίλους σου, με παρέες, μέσα σε ομάδες, σε κινήματα, σε συλλόγους που ίσως ανήκεις. Αυτό σημαίνει για σενα η παραμονή του Ήλιου στον Κριό μέχρι τις 20 Απριλίου. Το πολύ ωραίο δε, τρίγωνό του με τον Κρόνο μεσοβδόμαδα, λέει πως όχι μόνο είναι σπουδαίοι οι φίλοι για σενα σ’αυτή τη φάση της ζωής σου, αλλά και ότι οι σχέσεις με κάποιους από αυτούς, τώρα σταθεροποιούνται. Και μιλάμε για φίλους Δίδυμε, όχι για την ατελείωτη λίστα γνωστών και παρατρεχάμενων που έχεις συνήθως γύρω σου. Ξέρεις εσύ! Και κάτι ακόμη: Τα μελλοντικά σου σχέδια, με κάποιο τρόπο αποκτούν ξαφνικά δομή και υπόσταση. Έχουν βάση και πρόγραμμα. Περίεργο για τη μεταβλητή σου φύση ε; Γενικά, οι ρυθμοί πέφτουν, θέλεις να απολαύσεις οτιδήποτε καλλιτεχνικό ή σου βγαίνει το καλλιτεχνικό σου, ο ύπνος γλυκαίνει, τα όνειρα μαλακώνουν, νιώθεις πως θέλεις να παραδώσεις τον εαυτό σου σε κάτι υπερφύσικο, κάτι εκλεπτυσμένο, κάτι άυλο. Κάτι κλείνει μέσα σου έναν κύκλο ζωής, μαλακά και αθόρυβα. Προσοχή μόνο σε υπερβολικές σπατάλες, συναισθηματικές και οικονομικές, αν και μπορεί να παίξει ενίσχυση από τρίτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις ανοίξει για τα καλά τα φώτα της κοινωνικής και επαγγελματικής σου προβολής, κι αυτό θα συνεχιστεί για ένα περίπου μήνα ακόμη. Χαράς ευαγγέλια δηλαδή. Ερχεσαι σε επαφή με άτομα εξουσίας, αναγνωρίζεσαι, και πάνω από όλα νιώθεις δημιουργικός, γεγονός βέβαια που αυξάνει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να «φανείς» προς τα έξω. Μέσω της εργασιακής σου καθημερινότητας, της παραγωγικότητας, και της διευθέτησης των καθημερινών υποχρεώσεων, βεβαίως-βεβαίως. Θες και κάτι άλλο όμως, το βλέπω, τρώγεσαι «τι θα γίνει με εκείνα τα αισθηματικά μου»; Εεε, τώρα που κληρώνει για όλους, εσύ στην απέξω; Όχι βέβαια.  Ο ευεργέτης του ζωδιακού που λέγεται «Αφροδίτη» φέρνει φιλίες που γίνονται έρωτες –και τούμπαλιν. Ερωτες που προκύπτουν μέσα από ομαδική δραστηριότητα γενικά (παρέες, συλλόγους, κινηματικά σχήματα). Ερωτες που έχουν τις προϋποθέσεις να αποκτήσουν βάθος και ένταση πάντως. Ακόμη και κέρδη μπορεί να προκύψουν μέσα από αυτή τη δεξαμένη, ένα ακόμη καλό. Στην απλούστερη των περιπτώσεων, θα προσφέρεις θετικότητα και αρμονία μέσα στις φιλικές σου σχέσεις. Δεν το λες και λίγο. Προσοχή μόνο μην παρασπαταλήσεις ενέργεια σε ακατάσχετο κοινωνικό πάρε-δώσε και μην παρασυρθείς τελικά από φίλους. Άντε καλή επιτυχία!

ΛΕΩΝ

Μαθήματα φιλοσοφίας «Το νόημα της ζωής». Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της επόμενης βδομάδας αλλά και ολόκληρου σχεδόν του μήνα που ο Ήλιος θα ρίξει τις ακτίνες του μέσα στο πιο συμβολικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Σπουδές, πτυχία, διδασκαλία, εκδόσεις, νομικές υποθέσεις, επαφές με ξένους και το εξωτερικό, πολιτική, θρησκεία, από όλα τα καλά έχει ο μπαξές. Γενικά η αισιοδοξία δεν θα λείψει. Ούτε οι επιτυχίες, ούτε τα ανοίγματα. Μόνο που ο Κρόνος θα ‘ρθει να τα γειώσει ωραία-ωραία, να τα τοποθετήσει σε βάσεις γερές, καλά δομημένες. Αρμονική ισορροπία ανάμεσα στο καθήκον και τη χαρά της ζωής, ανάμεσα στη λογική και την ψυχική ευφορία, τέλειο ε; Κι έχεις και την Αφροδίτη να σουλατσάρει μέσα στο κομμάτι καριέρας/κοινωνικού προφίλ, να σου «στρογγυλεύει γωνίες» με άτομα εξουσίας, να σε ξεχωρίζει κοινωνικά, να σου φέρνει αρμονία μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Θέλεις να σε εκτιμούν για το στυλ, το γούστο, τα ταλέντα σου, κακό είναι; Y.Γ. Δεν θα απέκλεια να προκύψει και κάτι «ζουμερό» μέσα στη δουλειά. Λέω δεν. Και χρήμα έτσι; Προσοχή μόνο μην το σπαταλήσεις όλο σε πολυτέλειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ φίλε Παρθένε, η κεντρική όψη τούτης της εβδομάδας (τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου) για σενα έχει την εξής διπλή ανάγνωση: Από τη μία αποφασίζεις να ρίξεις φως στα σκοτάδια σου. Και στα κίνητρά σου. Είτε αυτά λέγονται εμμονές, φόβοι, κρίσεις, κοντρόλ, πάθη, μίση, σεξουαλικότητα και λοιπά μοιραία συναισθήματα. Κάπου θέλεις να εμβαθύνεις τώρα, δεν σου φτάνει το επιφανειακό μπούρου-μπούρου της καθημερινότητας, εξ ου και θα σου έλεγα πως είναι ιδανική η περίοδος για να το ρίξεις στην ψυχανάλυση/ψυχοθεραπεία. Σοβαρολογώ, χωρίς πλάκα. Θα ασχοληθείς επίσης με θέματα κληρονομικά, φορολογικά, εφοριακά, τραπεζικά κι όλα αυτά τα ωραία που προέρχονται από τρίτους και επηρεάζουν την τσέπη σου. Από την άλλη, μολονότι με όλα αυτά, τα επίπεδα ανδρεναλίνης μέσα σου βαράνε κόκκινο, μπορείς και ελέγχεις αυστηρά τη διοχέτευση της δύναμης και της ενέργειάς σου. Δεν σε καλύπτει τώρα τίποτε λιγότερο από το τέλειο. No problema όμως! Γιατί η αυθεντικότητά σου πείθει τους πάντες.  Bonus track: H Αφροδίτη βγάζει από μέσα σου τον περιπλανώμενο ταξιδευτή, τον φιλόσοφο, τον αισιόδοξο στοχαστή. Δεν θα απέκλεια λοιπόν ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή για συναισθηματικούς λόγους, ακόμη και δεσμούς ή συνεταιρισμούς με ανθρώπους του εξωτερικού.

ΖΥΓΟΣ

Εντάξει, νομίζω ότι η κατάσταση εδώ πάει να γίνει σκανδαλώδης! Είσαι κοινωνικός και εξωστρεφής και συντροφικός και ισορροπιστής, και αναποφάσιστος και φιλότεχνος εκ φύσεως. Το ξέρουν και οι πέτρες αυτό. Αλλά να περνάει και ο Ήλιος μέσα από το «σπίτι» σου, ε, αυτό είναι προκλητικό. Με την καλή έννοια βεβαίως. Όπερ σημαίνει ότι όλα τα ωραία σου και τα όχι τόσο ωραία σου χαρακτηριστικά φωτίζονται με δέκα προβολείς αναμμένους ταυτόχρονα. Όλα στον μεγεθυντικό φακό. Το θετικό του δε τρίγωνο με τον Κρόνο, χαρίζει αισθήματα σταθερά, εκλογικευμένα και πρακτικές βάσεις, που είναι για σενα μια πολύ σημαντική ανακούφιση στο σφυροκόπημα του προηγούμενου διαστήματος. Σου άνοιξε η όρεξη για περισσότερα; Ε, άκου τα: Εκτός που λαμποκοπάς πανέμορφος και θελκτικός, ξυπνά μέσα σου και κάτι που λέγεται «πάθος». Θυμάσαι τι είν’ τούτο; Ευτυχώς, γιατί τώρα σου βγαίνει αισθησιασμός, μυστήριο, σεξουαλικότητα. Οι άλλοι θέλουν να σου δώσουν συναίσθημα και χρήμα. Προσοχή μόνο μην το παρακάνεις με  τις υπερβολές, γιατί η τάση υπάρχει, να τα λέμε κι αυτά. Υ.Γ. Σε περίπτωση απορίας: Όχι δεν μπερδεύτηκα με τον επόμενο εκπρόσωπο του Ζωδιακού, για σένα τον εγκεφαλικό τύπο μιλάω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ζεις με πάθος. Το ξέρουμε. Θέλεις να το διοχετεύσεις όλο στη δουλειά και την καθημερινότητά σου. Το μαθαίνουμε τώρα. Κι όχι μόνο το μαθαίνουμε αλλά και το πλανητικό σκηνικό σε τροφοδοτεί με την απαραίτητη ζωτικότητα και ενέργεια για ν’ ασχοληθείς με αυθεντική, παραγωγική δουλειά και με κάθε λεπτομέρειά της. Γίνεσαι «ψείρας» με τα όλα του, αλλά τι να κάνεις, χρειάζεται κι αυτή η φάση στη ζωή μας. Σου γκρινιάζουν οι άλλοι, τους γκρινιάζεις κι εσύ, αλλά είσαι εξυπηρετικός και συνεπής και διεκπεραιωτικός και οργανωτικός με τις καθημερινές ρουτίνες, οπότε τι να πουν κι αυτοί; Με την Αφροδίτη δε σε πολύ δυνατή θέση στο πιο κοινωνικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου, μπορεί να πάρεις και το βραβείο του πιο αγαπητού ανθρώπου του μήνα.  Διάλογοι του τύπου «Τι ζώδιο είσαι; -Σκορπιός- Παναγία μου» και ο άλλος να φεύγει βολίδα, να τις ξεχάσεις παρακαλώ. Έστω προσωρινά. Σου βγαίνει καλοσύνη, γλυκύτητα, συντροφικότητα, ηρεμία. Προσοχή μόνο μη σηκώσεις πολύ ψηλά τα αισθητικά στάνταρ και σου ‘ρθει καμιά απογοήτευση. Μεγάλο focus και σε θέματα διατροφής/ υγείας από τώρα και για έναν μήνα σχεδόν. Εκμεταλλεύσου το!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ήλιος ευφραίνει καρδίαν. Και τι καρδίαν; Από ατόφιο χρυσάφι, που έλεγε και ένα παλιό λαϊκό άσμα. Γεμάτη χαρά, λάμψη, δημιουργικότητα, ανεμελιά, εκφραστικότητα, παιχνίδι, έρωτες, παιδιά, διασκέδαση. Με αυτά πλημμυρίζει η καθημερινότητά σου και είναι πράγματι  μια πολύ ευχάριστη διέλευση αυτή, όταν την έχουμε στο ωροσκόπιό μας. Ευκαιρία λοιπόν να την ευχαριστηθείς όπως αρμόζει σε έναν γενναιόδωρο τύπο όπως εσύ: κατά μήκος και κατά πλάτος. Το δε σκηνικό γίνεται ακόμη καλύτερο, αν σκεφτείς ότι ο Κρόνος στο ζώδιό σου έρχεται αυτήν την περίοδο να σου δώσει οργανωτική ικανότητα, πρακτικότητα, υπευθυνότητα και μεγάλη ανθεκτικότητα. Δε σταματάς να θέλεις την ανεξαρτησία σου, τι πιο ωραίο όμως όταν αυτή «ζευγαρώνει» με τη σοβαρότητα, την υπομονή και τη σταθερότητα του Κρόνου; Θα το αισθανθείς και θα είναι ωραία. Περίμενε, το μενού έχει και «δεύτερο πιάτο»: συνεργάζεσαι αρμονικά με συναδέλφους, απολαμβάνεις τις καθημερινές ρουτίνες -ναι ακόμη και τη φασίνα στο σπίτι-, θέλεις να κάνεις και την πιο απλή δουλειά με τη σφραγίδα της αισθητικής σου. Ας μην αποκλείσουμε και την πιθανότητα να αρχίσει κανένα «παιχνίδι» στη δουλειά. Καλή σωματική λειτουργία και σχέση με το σώμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εντάξει, έχεις το σοβαρό προφίλ του αψεγάδιαστου, φιλόδοξου επαγγελματία, που μάχεται καθημερινά για τη διατήρηση του κοινωνικού του status. Η περίοδος όμως αυτή έρχεται να ρίξει φως στην απολύτως αντιδιαμετρική πλευρά της ζωής σου: οικογένεια, σπίτι, ρίζες, παρελθόν, ψυχολογικά συμπλέγματα (σε σχέση κυρίως με την οικογένεια και τον πατέρα). Ούτε εσύ δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο καθαρά βλέπεις να προβάλλεται τώρα η ταινία της ζωής σου. Πόσο καθαρά βλέπεις τα συναισθήματά σου, κι ας μην είσαι ο τύπος που εκ φύσεως θα γυρίσει να κοιτάξει μέσα του πολύ συχνά. Είσαι δοτικός με τα μέλη της οικογένειάς σου και εξαιρετικά δημιουργικός στο σπίτι. Κι επειδή είσαι τόσο καλό και εργατικό παιδί, σου ‘χω και έξτρα δωράκι. Λέγεται  Αφροδίτη, και θα κόβει βόλτες μέχρι και τις 12 Απρίλη μέσα στο πιο ερωτικό/δημιουργικό/χαρούμενο/διασκεδαστικό/ανέμελο κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Νιώθεις πως έχεις ερωτευτεί τον ίδιο τον έρωτα, θέλεις να εκφραστείς καλλιτεχνικά, να διασκεδάσεις, να παίξεις σαν παιδί και μαζί με το παιδί σου, αν έχεις. Το λες και μυοχαλαρωτική ένεση στο Πλουτωνο-Ουράνιο σφυροκόπημα –κι όχι μόνο- των τελευταίων ετών. Για ν’ ανεβαίνουμε λίγο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άνετα κλέβεις την παράσταση από έναν Δίδυμο αυτήν την περίοδο. Όχι ότι πρέπει σώνει και ντε, αλλά με τόσα πήγαινε-έλα, τηλέφωνα, κουβεντούλες, πληροφορίες, ταξιδάκια, βόλτες, γραψίματα, μαθήματα, σεμινάρια, το μόνο που σου λείπει είναι φτερά στα σανδάλια σου και το κήρυκειο στο χέρι. Είσαι στο απόγειο της επικοινωνιακής σου δεινότητας με δυο λόγια. Γεγονός που ενισχύεται και από την θετικότατη όψη Ήλιου-Κρόνου που για σενα σημαίνει ότι «δένεις» αρμονικά λόγια και πράξεις, σκέψη και πραγματικότητα. Δεν είναι λίγο αυτό. Γιατί η συνέπεια και η εντιμότητα που δείχνεις, κάνει τους γύρω σου να σε εμπιστεύονται. Επίσης η περίοδος προσφέρεται για επαφές με αδέλφια, κοντινούς συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές. Α! και για ένα ωραιότατο service αυτοκινήτου, μια αγορά ή επισκευή κινητού, τέτοια μικρά και διεκπεραιωτικά, αλλά και απαραίτητα. Bonus track: το υπέροχο καταπραϋντικό «σουλάτσο» της Αφροδίτης μέσα στο σπίτι και την οικιακή σου ζωή. Η συναισθηματική τρικυμία κωπάζει, η ατμόσφαιρα γαληνεύει, κάνεις ειρήνη με το παρελθόν,  η οικογένεια από πεδίο μάχης γίνεται ήρεμο αποκούμπι. Διακοσμείς το σπίτι σου, μαγειρεύεις, φροντίζεις τους αγαπημένους σου, τον σύντροφο. Πιθανά έσοδα από ακίνητα, εστίαση, ή οικονομική στήριξη από την οικογένεια.

ΙΧΘΕΙΣ

May I have your attention please? Ευχαριστώ. Ο κύκλος πάει κάπως έτσι, παρακολούθησέ με λίγο: Δημιουργείς, πουλάς, κερδίζεις χρήμα, αγοράζεις, -εντάξει πληρώνεις και υποχρεώσεις-, απολαμβάνεις, χαίρεσαι. Εντάξει, δεν πάει πάντα έτσι ο κύκλος του χρήματος, αλλά αυτήν την περίοδο κάπως έτσι θα κυλήσει το πράγμα. Γεγονός που όπως καταλαβαίνεις θα σου δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Υλική και συναισθηματική. Γιατί κακά, τα ψέματα, το αντίτιμο που παίρνουμε για τη δουλειά μας, δεν καθρεφτίζει τίποτε άλλο από την αξία που οι ίδιοι δίνουμε στον εαυτό μας και στη δουλειά μας. Τουτέστιν, αξίζω άρα πληρώνομαι, άρα αποκτώ! Και μετά νιώθω ασφάλεια. Ναι, από μέσα σου πηγάζει κι αυτή, μην ψάχνεις πια αλλούουουου. Απλά τα πράγματα, μην τα μπερδέυεις μέσα στο ωκεάνιο, ρομαντικό σου μυαλουδάκι. Κι επειδή όλο αυτό για να γίνει χρειάζεται να έχεις και ανοιχτό το δίαυλο με τους άλλους ανθρώπους, σε πληροφορώ ότι όχι μόνο γοητεύεις επικοινωνιακά τους πάντες αλλά τα βγάζεις και μια χαρά πέρα με αυτό που εκ φύσεως σε τρομάζει τόσο πολύ: τις δημόσιες σχέσεις. Μιλάς ευγενικά, εναρμονίζεσαι στα περιβάλλοντα και οι άλλοι σου ανοίγονται σαν στρείδια στον ατμό. Απίθανο ε;

thetoc.gr

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version