Οι αστρολογικές προβλέψεις από 16 έως 22 Μαρτίου

Τι προβλέπουν τα άστρα για την εβδομάδα που έρχεται;

Και να που φτάσαμε στην πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, στην τελευταία και κρίσιμη μοίρα του τελευταίου ζωδίου (Ιχθύων). Την «έπιασες» τη λέξη-κλειδί, έτσι; Ναι, το «τελευταίο». Λίγες ώρες πριν ο Ήλιος μπει στον Κριό, όπου και θα παραμείνει για ένα μήνα, σηματοδοτώντας την εαρινή ισημερία, όλοι θα κληθούμε να κλείσουμε κύκλους.

Κύκλους ζωής, συνηθειών, ανθρώπων. Πού, για ποιους και σε τι βαθμό έχεις θυσιαστεί για τους άλλους; Είναι τώρα η ώρα να βάλεις μπροστά τις δικές σου, καταδικές σου επιθυμίες; Κι αν ναι, με τι σκοπό;  Θυμήσου! Τι έκανες τον Μάρτη του 2007, κι ακόμη πιο πριν, τον Μάρτη του 1988, τότε που είχαμε έκλειψη στην ίδια ακριβώς μοίρα;

Σκέψεις σαν αυτές στροβιλίζονται τώρα στο μυαλό σου, πυκνές και επίμονες σαν νιφάδες χιονιού μέσα στο καταχείμωνο. Έκλειψη= αλλαγή, αλλαγή, αλλαγή. Όχι μόνο για τούτην τη βδομάδα, αλλά για πολύ καιρό ακόμη. Ευτυχώς, η ωραία όψη τριγώνου που κάνει με τον Κρόνο σημαίνει ότι ταυτόχρονα μπαίνουν και βάσεις για σταθεροποίηση. Και κάτι επιπλέον, για να μην ξεχνιόμαστε: Η τελευταία σύγκρουση (να τη πάλι η λέξη-«κλειδί») των ουράνιων «γιγάντων» Ουρανού-Πλούτωνα που κορυφώνεται στις 17 του μήνα, δείχνει πάλι προς την κατεύθυνση του τέλους. Μέλλον vs Κατεστημένο, Επανάσταση vs Αυθεντία, Αλήθεια vs Σκοτάδι. Όχι, δεν βγαίνουμε από την κρίση, αυτό αργεί ακόμη. Αλλά σκέψου, αν τώρα αρχίσουμε να βάζουμε μικρές τελείες σε ό,τι πεθαμένο υπάρχει μέσα και έξω μας, μήπως αυτό σημάνει κάποια στιγμή και την αρχή του τέλους της κρίσης;

Last but not least, οι διαδοχικές δύσκολες όψεις του Ερμή με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα που έρχονται να δυσκολέψουν την επικοινωνία και τις καθημερινές μετακινήσεις μας. Και πάνω που είσαι στο παρά ένα να πεις «έλεος», μπαίνει στο παιχνίδι η Αφροδίτη στον Ταύρο να μαλακώσει λίγο τα πράγματα, να ανακουφίσει την τσέπη και τα αισθήματα. Αναστεναγμός ανακούφισης!

ΚΡΙΟΣ

Μοιάζεις με τον ήλιο που μόλις έχει ανατείλει, έτοιμος να ξεσηκώσεις τους πάντες σε ζωή και δημιουργία. Είσαι ενεργητικός, δυναμικός, ακτινοβόλος. Τραβάς τους πάντες και τα πάντα γύρω σου σαν μαγνήτης. Είσαι Κριός με τα όλα του δηλαδή, και κάτι παραπάνω. Τίποτα δεν συμβαίνει με συνηθισμένο τρόπο στη ζωή σου από τότε που ο εκκεντρικός Ουρανός, το 2011, μετακόμισε με τα μπαγκάζια του στο ζώδιό σου. Και τώρα είναι εποχή για μια ακόμη επιβεβαίωση του ασυνήθιστου, του αντιδραστικού, του εναλλακτικού. Είναι η εποχή σου. Fair enough. Πλην όμως υπάρχει και η έκλειψη Ηλίου μέσα στον τομέα που για σενα, συμβολίζει την ολοκλήρωση ενός κύκλου ζωής. Ισχύει και για τους άλλους βεβαίως, αλλά για σένα, δυο σκάλες παραπάνω, βάλε και τρεις να `σαι μέσα. Κάτι θυσιάζεται - κάτι ξεκινάει, έτσι πάει. Προσοχή μόνο γιατί οι διεργασίες αυτές δεν είναι άσπρο-μαύρο. Γι’ αυτό δώσε λίγη βάση στα όρια, στο υποσυνείδητο. Και στην καθημερινή επικοινωνία, γιατί θα υπάρχει πολλή θολούρα και σύχγυση. Προσοχή και σε μοιραία παιχνίδια για την καριέρα και το κοινωνικό status.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα λέγαμε και την περασμένη βδομάδα. Για το πιο εσωτερικό, πιο υποσυνείδητο κομμάτι του εαυτού σου, θυμάσαι; Αυτό ακριβώς το σημείο έρχονται πάλι να «φωτίσουν» Ήλιος και Ουρανός, για να το δεις πιο καθαρά, για να βγάλεις την αλήθεια του. «Το εγώ πρέπει να γίνει υπηρέτης της ψυχής» λέει αυτή η όψη. Δύσκολα πράγματα για τη γήινη φύση σου, δε λέω. Αξίζει όμως η προσπάθεια. Για να φτάσεις εκεί ωστόσο, προηγείται μια άλλη διαδικασία, αυτή που ορίζει η έκλειψη. Και που για σενα, έχει να κάνει με τους φίλους, τις ομάδες στις οποίες ανήκεις, τη δικτύωση, τα σχέδια σου για το μέλλον. Τίτλοι τέλους πέφτουν σε ο,τιδήποτε ρευστό και ασαφές υπήρχε σε σχέση με τα παραπάνω. Η ομίχλη πρέπει να ξεδιαλύνει, οι αυταπάτες να εξαγνιστούν. Βοηθά και αυτή η βαθιά κρίση που νιώθεις να διαπερνά το νόημα της ζωής σου. Ποιος είμαι, πού πάω; Με τη φιλοσοφία θα πορευτώ; Από την άλλη δεν το λες βοηθητικό να νιώθεις σαν «ντουβάρι» απέναντι στα κίνητρά σου, να μην μπορείς να τα κατανοήσεις με τίποτα. Δύσκολη και χαοτική καθημερινή επικοινωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φίλοι, οι ομάδες, σού ανοίγουν ορίζοντες, σε βοηθούν να πραγματοποιήσεις τα σχέδιά σου για το μέλλον. Και το αντίστροφο. Είναι οι φορείς για την ολοκλήρωσή σου, το εγώ σου «φωτίζεται» μέσα από εκείνους. Θα έχεις την ανάγκη να μοιραστείς μαζί τους κοινά οράματα. Ναι, εκείνα, που μια ωραία πρωία ξύπνησες μαζί τους, σα να σε πέρασε ξαφνικά ηλεκτρικό ρεύμα και σε έβαλε πάλι σε εγρήγορση. Έτσι μεταφράζεται για σενα η είσοδος του Ήλιου και η παραμονή του Ουρανού στον Κριό για το επόμενο διάστημα. Σχέδον ταυτόχρονα ανοίγει και το κεφάλαιο «έκλειψη» στο πιο ψηλό κομμάτι του ωροσκοπίου σου, αυτό στο οποίο φαίνεσαι από παντού. Τουτέστιν: καριέρα και κοινωνικό προφίλ. Μία τελεία μπαίνει κάπου εκεί, μια καινούρια παράγραφος ξεκινά. Προσοχή όμως γιατί η επικοινωνία εκεί μέσα γίνεται με παρεμβολές. Παίζει επίσης κι ένα ακόμη ερώτημα: ποια είναι η θέση μου στην κοινωνία, επομένως ποιο είναι το επάγγελμα για μενα; Bonus track: η «ρώσικη ρουλέτα» που παίζεται ταυτόχρονα στο διπλανό τραπέζι: αμολάς ανεξέλεγκτα τα ζωικά σου ένστικτα, πάθη, αυτοκαταστροφικές τάσεις ή τα περνάς από face control, φεύγοντας με αναγεννητικό δωράκι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λάμπεις σαν χρυσή λίρα στον ήλιο, διαλαλώντας πόσο Είσαι οι επαγγελματικές σου επιτυχίες, η κοινωνική σου θέση. Σχήμα οξύμωρον για την ταμπέλα του οικογενειάρχη-σπιτόγατου που σου έχει κρεμάσει εκ γενετής ολόκληρη η αστρολογική κοινότητα. Κι όμως, το κοινωνικό σου προφίλ «φωτίζεται» λες και χιλιάδες φλας έχουν σκάσει πάνω σου για να σου αποδείξουν πως πράγματι, είσαι «κάποιος». Όχι ασφαλώς κάποιος τυχάρπαστος, αλλά αυτός που με αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα χτίζει καριέρα και στάτους. Προσφέροντας ίσως και κάτι καινοτόμο, αυθεντικό, εναλλακτικό, γιατί όχι; Αυτά, στη μία πλευρά της τραμπάλας. Γιατί από την άλλη, η έκλειψη Ηλίου μέσα στον τομέα που σχετίζεται με τους νόμους και τα σύμβολα της ζωής, ζαλίζει με το τράνταγμά της. Ποια φιλοσοφία, ποια πίστη και σε τι, πρέπει τώρα να μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας (σου); Κι αυτές οι βαθιές προσκολλήσεις στις σχέσεις σου, που τις παίρνεις όλες τόσο στα σοβαρά τι θα τις κάνεις; Κι εκείνο το ατέρμονο: «ποιος έχει το κοντρόλ;». Ρωτά ο Πλούτωνας, όχι εγώ. Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, μόλις διαγράφηκε στον ορίζοντα ένας ακόμη κύκλος που κλείνει. Ναι, στις προσωπικές σου σχέσεις. Και τις συνεργασίες.

ΛΕΩΝ

Θέλεις να επεκταθείς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ταξιδέψεις, να φιλοσοφήσεις και κυρίως να πιστέψεις κάπου. «Η ζωή είναι μια περιπέτεια, μια εμπειρία, και μόνο ο δρόμος ως εκεί, αξίζει τον κόπο», αναλογίζεσαι. «Γιατί να αποδεχθώ την πεπατημένη, όταν μπορώ να εξερευνήσω μόνος μου τον κόσμο για να κατασταλάξω στο δικό μου όραμα;» αναρωτιέσαι. Γενική εικόνα vs ψείρισμα της καθημερινότητας σημειώσατε 1. Έτσι νιώθεις αυτή την περίοδο, και γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Εντάξει, έτσι νιώθεις εν μέρει. Και κάπου σε ανακουφίζει. Δικαιολογημένα, αν σκεφτείς ότι υπάρχει και η έκλειψη μέσα στο πιο σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Να ήσουνα Σκορπιός, θα σου έλεγα «ευκολάκι». Είσαι όμως ο γιος του Ήλιου και αυτά με τις διαπροσωπικές ενεργειακές διασυνδέσεις, τα παιχνίδια ελέγχου, τις εμμονές, τα σεξουαλικά και τις καθάρσεις είναι κόντρα ρόλος, πώς να το κάνουμε; Για να συμβαίνει όμως τώρα, υπάρχει λόγος, ας το πάρουμε έτσι. Κι ας πούμε πως ήρθε η ώρα να κλείσεις κι εσύ κάποια κεφάλαια, εκεί, μέσα στο πιο καταθλιπτικό και ενστικτώδες κόμματι του εαυτού σου. Προσοχή σε θέματα υγείας και εργασιακής καθημερινότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθεις ότι κατακλύζεσαι από τυφλά κίνητρα, πάθη, κρίσεις, προσκολλήσεις, πρωτόγονα συναισθήματα, σεξουαλικά ένστικτα και άλλα ωραία υπόγεια ρεύματα; Περίφημα! Ηρθε η ώρα να πάρεις το φακό σου και να ρίξεις άπλετο φως στα πιο σκοτεινά σημεία της ψυχολογίας σου. Ναι, ασφαλώς ο σκοπός είναι να γίνει η πολυπόθητη κάθαρση, η απελευθέρωση από τους περιορισμούς, εντέλει η αναγέννηση. Σε ένα πιο πεζό παράλληλο σύμπαν ωστόσο, η είσοδος του Ήλιου στον Κριό θέτει για σένα ένα ακόμη ερώτημα: γιατί η ταυτότητα και η αξία μου ορίζονται τόσο από την ανάμειξή μου στα οικονομικά των άλλων; Στα μυστικά των άλλων; Εδώ σε θέλω κάβουρα! Ας περάσουμε τώρα στο εβδομαδιαίο δελτίο έκλειψης και παρελκομένων. Όχι, μην ανησυχείς, δεν ανήκεις στην εξαίρεση, και για σένα κλείσιμο κύκλων σημαίνει η έκλειψη Ηλίου. Πού; Στον τομέα σχέσεων- γάμου-συνεργασιών- κολλητών φίλων- κοινωνικής ζωής. Για βάλε το εύστροφο μυαλό σου να δουλέψει, κάτι από αυτά «κλείνει» τώρα ταμείο και κάνει απολογισμό. Και κάτι ακόμη: η διάκριση, η σπουδαιότητα, η επίδειξη της δύναμής σου δεν είναι κάτι κακό. Αν φτάσει όμως στο επίπεδο της εμμονής και του (σεξουαλικού) ψυχαναγκασμού, Houston, we have a problem!

ΖΥΓΟΣ

«Εγώ και οι άλλοι» ή «Η αφεντιά μου και ο καθρέφτης της». Κάπως έτσι θα μπορούσε να είναι ο τίτλος του κεφαλαίου που γράφεις για τη συγκεκριμένη περίοδο στο βιβλίο της ζωής σου. Αλλά και για την κάθε περίοδο, εδώ που τα λέμε. Ζωντανεύεις μέσα από αυτό το αέναο παιχνίδι των διαπροσωπικών σχέσεων που τόσο πολύ σε χαρακτηρίζει ούτως ή άλλως. Μπορείς όμως να ανοίξεις κι άλλο το volume, τώρα που ο Ήλιος φωτίζει αυτό ακριβώς το κομμάτι της αλληλεπίδρασής σου με τους άλλους, σύντροφο, συνεργάτη κ.ο.κ. Και πάνω που λες «Δόξα τω Θεώ», αρχίζει το «Κύριε Ελέησον». Με την έκλειψη μέσα στο κομμάτι της εργασιακής ρουτίνας και της υγείας, τι άλλο να πεις; Πάντως είναι και ανακουφιστικό όταν μια πόρτα κλείνει και ανοίγει μια άλλη. Θα το αντιληφθείς κι εσύ, έρχεται η ώρα για το ύστατο goodbye σε καθημερινές ρουτίνες, στο χώρο και το αντικείμενο δουλειάς, σε κακές διατροφικές συνήθειες, σε αντιλήψεις περί υγείας. SOS: Η βαθιά κάθαρση μέσα στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον καλά κρατεί. Και μέσα σου, στα πιο βαθιά σου συναισθήματα. Με τις υγείες σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σου βγαίνει το πολύ εργατικό σου αυτήν την περίοδο. Θέλεις να τελειοποιηθείς στη δουλειά σου, να πιάσεις τη λεπτομέρεια, να γίνεις πρακτικός, παραγωγικός, αποτελεσματικός. Να τακτοποιήσεις, να καθαρίσεις, να διορθώσεις, να οργανώσεις την καθημερινότητά σου πιο αποδοτικά. Όλα χρειάζονται, δε λέω, μέχρι το σημείο της μονομανίας και του ψυχαναγκασμού φυσικά, γιατί εκεί, αρχίζουν άλλες ταλαιπώριες. Υπάρχει όμως κι ένας άλλος τομέας που θα σε απασχολήσει εξίσου, κι αυτός είναι ο τομέας της υγείας. Μη φοβάσαι, όχι κάτι απειλητικό. Απλά η υπενθύμιση ότι πρέπει -αν δεν το έχεις ήδη κάνει- να χτίσεις μια πιο υγιή επαφή με το σώμα σου. Ίσως σε βοηθήσει και η έκλειψη μέσα στο πιο δημιουργικό αλλά και πιο αυτοαναφορικό κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Ένας κύκλος κλείνει και για σένα, κύκλος που περιλαμβάνει παιδιά, δημιουργία, χαρά, αυτοπεποίθηση, ερωτικό παιχνίδι. Για σκέψου, τι από όλα αυτά, σου «τελειώνει»; Τι από αυτά πρέπει να «θυσιάσεις» για να βγεις πάλι μπροστά; Επίσης πρόσεξε την επικοινωνία σου αυτόν τον καιρό. Πολλές έμμονες ιδέες, πολλά υπονοούμενα, πολλή συνωμοσία. Γενικά μια αρνητικότητα, μια πικρία διαχέεται στις σκέψεις και στα λόγια σου. Επικίνδυνες μετακινήσεις, πολύπλοκη σχέση με αδέλφια, συγγενείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είσαι το «παιδί που παίζει», αυτό που θέλει πάση θυσία να βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής των μεγάλων. Νιώθεις ζωτικότητα, όρεξη για δημιουργία, χαρά, αυτοέκφραση. Θέλεις να ριχτείς με τα μούτρα στο ερωτικό παιχνίδι, στα παιδιά (σου), τη διασκέδαση, τα σπορ, την τέχνη, το ρίσκο, κι όλα αυτά με μια θέρμη που λιώνει ακόμη και το Βόρειο Πόλο. Θέλεις να επεκταθείς παντού, σαν τις ακτίνες του Ήλιου τη στιγμή της ανατολής του. Και ν’ αναγνωριστείς ως ένας και μοναδικός, βασιλιάς στη γυαλιστερή σου Μοναρχία. Κι ας πάμε τώρα στο έκτακτο δελτίο θυέλλης που λέγεται «έκλειψη» και συμβαίνει μέσα σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου βαθιά συναισθηματικό, βαθιά προσωπικό. Οικογένεια, σπίτι, γονεϊκές καταβολές, οι ρίζες σου, το πατρικό σου πρότυπο, το παρελθόν. Όλα μαζί ή κάτι από αυτά ολοκληρώνει τώρα τον κύκλο του και βάζεις τελεία. Αλλά μήπως έτσι δε γίνεται πάντα; Ανοίγουμε με εισαγωγή, κλείνουμε με επίλογο. Από κοντά και ο Πλούτωνας, μέσα στον τομέα των οικονομικών, των αξιών σου, του αισθήματος ασφάλειας, σιγοντάρει στην κάθαρση. Ποιο είναι το κίνητρο πίσω από την προσκόλληση στο χρήμα και την ασφάλεια; Think, think, think!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πράγματι μια ευεργετική διέλευση αυτή του Ήλιου ακριβώς απέναντί σου, γιατί πέραν όλων των άλλων, είναι η περίοδος που βλέπεις πιο καθαρά από ποτέ τα συναισθήματά σου, τις επιρροές που έχεις δεχθεί από την οικογένεια (κυρίως τον πατέρα), το ψυχολογικό δέσιμο μαζί τους, ακόμα και την προσκόλληση. Αφουγκράζεσαι την ανάγκη σου να βρεις τις πραγματικές σου ρίζες και να «χτίσεις» το δικό σου σπίτι –κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Κάτι μέσα σου σού λέει πως ίσως από εκεί να περνά ο δρόμος προς τη μοναδικότητα και την αυθεντικότητα. Δεν είναι και λίγο ε; Άσε που υπάρχει και κάτι ακόμη βοηθητικό, αν και ζόρικο, μιας και μπαίνει στη μέση η έκλειψη: Η σχέση με τ’ αδέλφια, τους κοντινούς συγγενείς και τους γείτονες μπαίνει σε μια άλλη φάση, ένας κύκλος κλείνει, ένας νέος ανοίγει. Το ίδιο και στον τρόπο που επικοινωνείς με το περιβάλλον σου, που γράφεις, που σκέφτεσαι, που μετακινείσαι. Προσοχή μόνο γιατί η εποχή που ζεις τα πάντα σα να είναι ζήτημα ζωής και θανάτου, η εποχή της μεγάλης κρίσης και της μεγάλης αναγέννησης, ειδικά για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο, δεν είναι ακόμη παρελθόν..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γρήγορη επικοινωνία, τηλέφωνα, μετακινήσεις, γραψίματα, μαθήματα, ανταλλαγή πληροφορίων, αυθεντική και επινοητική σκέψη. Αυτά περιέχει εν ολίγοις το μενού «είσοδος του Ήλιου στον Κριό» για εσένα. Όχι ότι δεν τα ‘χεις σε κάποιο βαθμό και από μόνος σου, αλλά αυτό το «τσακ» το πιο ανάλαφρο, το πιο ζωηρό, το πιο ευδιάθετο, μάλλον το είχες ανάγκη αυτήν την περίοδο. Όπως και τη σχέση με τους πολύ κοντινούς σου, αδέλφια και συγγενείς, κι αυτή θέλεις να τη «φωτίσεις» με κάποιο τρόπο, αν και δεν αποκλείεται να δεις να κόβονται δεσμοί μαζί τους ξαφνικά ή να αποξενώνεσαι. Και πάμε παρακάτω, δηλαδή στην έκλειψη. Που για σένα σημαίνει τι; Ότι οι οικονομικές απολαβές από τη δουλειά σου, το σύστημα αξιών, τα ταλέντα σου, όλα καταλήγουν στην ασφάλεια που νιώθεις ή δε νιώθεις από την τροφοδότηση του εαυτού σου με «πόρους». Χρηματικούς κι όχι μόνο. Επομένως, μήπως είναι η ώρα να κλείσει ένας κύκλος κάπου εκεί; Αναδιατυπώνω με κατάφαση: είναι η ώρα να κλείσει ένας κύκλος κάπου εκεί. Θέλεις και επιβεβαίωση; Πλούτωνας  καλεί τέλος, Πλούτωνας καλεί αναγκαιότητα για τέλος. Και κάπου εκεί ξεκινάει το καινούριο.

ΙΧΘΕΙΣ

Θάρρος, δημιουργικότητα, ζωτικότητα, παιδιά, έρωτας, χαρούμενες δραστηριότητες, γενναιοδωρία, προβολή, διασκέδαση. Να τα πράγματα που, από τώρα και για έναν περίπου μήνα, θα σε κάνουν να νιώσεις ασφαλής, θα σου δώσουν αξία, αν ασχοληθείς μαζί τους. Το βέβαιο είναι ότι τώρα χρειάζεται να βρεις εσύ ο ίδιος την αίσθηση της ασφάλειας που τόσο έχεις ανάγκη, αντί να περιμένεις από τους άλλους να σου παρέχουν τα χρήματα και τους (συναισθηματικούς) πόρους για να την αποκτήσεις. Ναι, μέσα από το χρήμα και τα αποκτήματα και κάθε τι υλικό που υπάρχει στη ζωή σου, θα σχεδιάσεις το περίγραμμα της προσωπικής σου αξίας. Μέσα σου και απέναντι στους άλλους. Και κάπου εκεί σκάει μύτη η έκλειψη! Ένα κομμάτι της ίδιας σου της προσωπικότητας μαζεύει τα μπογαλάκια του και πάει από εκεί που ‘ρθε, Άνθρωποι, καταστάσεις, η ίδια, η δική σου «τράπεζα» επιβεβαίωσης (δηλαδή από που και ποιους αντλείς επιβεβαίωση για τον εαυτό σου) κλείνουν ένα κύκλο επιρροής. Για ν΄ ανοίξει ένας καινούριος βεβαίως-βεβαίως. Φιλίες και ομάδες στις οποίες ανήκεις, παίζουν καθοριστικό ρόλο, γιατί αυτές θα σταθούν αφορμή για να σπάσεις τα όρια σου και ν’ αλλάξεις βαθιά.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies και παρόμοιες τεχνολογίες

Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με την χρήση των cookies Περισσότερα

Κατάλαβα!

Τι είναι τα cookies;

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας όταν επισκέπτεστε ορισμένες ιστοσελίδες. Μας βοηθούν να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μας και να παρέχουμε μια καλύτερη και πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση. Μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε εκτίμηση για το target group μας και τον τρόπο χρήσης που κάνει, για την αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις προτιμήσεις του κοινού αυτού (και έτσι μας επιτρέπει να διαμορφώνουμε την ιστοσελίδα μας σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά του), να επιταχύνει τις αναζητήσεις και να αναγνωρίζουμε κάποιον όταν επιστρέφει στην ιστοσελίδα μας . Παρακαλούμε σημειώστε ότι τα cookies, δε μπορούν να βλάψουν τον υπολογιστή σας. Δεν αποθηκεύουν προσωπικές πληροφορίες, όπως για παράδειγμα στοιχεία πιστωτικών καρτών, αλλά χρησιμοποιούν κρυπτογραφημένες πληροφορίες για να βοηθήσουν στη βελτίωση της πλοήγησης στο site. Σας δίνουμε αυτές τις πληροφορίες, βάσει της πρόσφατης νομοθεσίας και σας βεβαιώνουμε ότι είμαστε ειλικρινείς και σαφείς αναφορικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, όταν χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας.

H πολιτική των Cookies

Για να κάνετε πλήρη χρήση των στοιχείων στην ιστοσελίδα μας, ο υπολογιστής σας, το tablet ή το κινητό τηλέφωνο θα πρέπει να δέχεται cookies, για να μπορούμε να σας παρέχουμε μόνο ορισμένες εξατομικευμένες λειτουργίες της ιστοσελίδας με τη χρήση τους. Τα cookies δεν αποθηκεύουν πληροφορίες, όπως όνομα, διεύθυνση ή τα στοιχεία πληρωμής. Απλά κρατάνε τα στοιχεία με τα οποία κάνετε τη σύνδεση. Ωστόσο, αν επιθυμείτε να περιορίσετε, να μπλοκάρετε ή να διαγράψετε τα cookies από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον browser σας, για να γίνει αυτό. Κάθε browser είναι διαφορετικός, οπότε επιλέξτε από το μενού την επιλογή "Βοήθεια" (ή χειροκίνητα στη συσκευή του κινητού σας τηλεφώνου) για να μάθετε πώς να αλλάζετε τις επιλογές σχετικά με τα cookies.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

 

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

20259863
04-05-2024 23:33
Copyright 2009-2018 Aiginio News | All rights reserved