Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Είμαι φιλάρεσκη, έκανα κι ένα λίφτινγκ

Έξω από τα δόντια μιλάει σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού, η Μαρινέλλα η οποία αποκαλύπτει πως έχει κάνει λίφτινγκ, όμως δεν έχει βλέψεις για έναν καινούργιο έρωτα στη ζωή της καθώς δηλώνει πως η ιδιότητά της πλέον είναι να είναι γιαγιά για τα εγγόνια που της χάρισε η κόρη της.
Σε συνέντευξή της στο Έθνος δηλώνει: «είμαι φιλάρεσκη, έκανα κι ένα λίφτινγκ, αλλά μέχρι εκεί. Το θέμα είναι να μη χάνεις το μέτρο να μην παραμορφώνεσαι. Και κυρίως να φροντίζεις το μέσα περισσότερο από το έξω. Να μην τρελαίνεσαι, να βρίσκεις ισορροπίες, να μη γίνεσαι υπερόπτης όταν γίνεται κάτι. Να μην είσαι Εγώ είμαι. Δεν είσαι τίποτα, μια σκατούλα είσαι! Και τίποτα παραπάνω...
Το πρώτο πράγμα που λέω στα νέα παιδιά που έρχονται και με ρωτάνε τι να κάνουν είναι να μη χάσουν τον εαυτό τoυς». Θα πήγαινε όμως σε κάποιο τάλεντ σόου για να διδάξει τα νεαρά παιδιά όλα τα παραπάνω;
«Ουδεπόποτε. Καταρχήν αυτά που σου λέω, θέλει την εξυπνάδα να τα ακούσει! Αυτά τα 'χουν τρελάνει. Τους λένε ότι είναι φίρμες και αυτά βιάζονται να πιάσουν την καλή, να τα αρπάξουν! Θα κάτσουν να με ακούσουν; Τα λέω στα παιδιά που συνεργάζομαι στο θέατρο τώρα, που με ακούνε με προσοχή.
Η ζωή δεν είναι χαχαχά και χαχαχού, του λέω. Έχει και κάτι σκαμπανεβάσματα, κάτι κλωτσά. Πάρτε ασπίδα, πατήστε γερά στα πόδια σας, κρατήστε τις ισορροπίες που πρέπει, αλλιώς την πατήσατε, μάγκες μου!» Πώς θα της φαινόταν όμως ένας νέος έρωτας στη ζωή της; Η ίδια απαντά αφοπλιστικά: «Τώραααααα; Με δουλεύεις Καλέ, ντροπή σου πια? Θέλεις να γελάνε μαζί μου τα εγγόνια μου; Άσε με κάτω, άσε με κάτω καημένε! (ξεκαρδίζεται).
Ξέρεις πόσο καιρό έχουν να με φλερτάρουν; Χρόνια, για να μη σου πω αιώνες. Πολλούς... Γιατί να φοβούνται; Τι έχω; Όπλο ή καλάσκινοφ; Και κάνε μου τη χάρη μην ξαναπείς τα ντίβα και τα τέτοια. Ανατριχιάζω στο άκουσμά τους! Ντίβα, απόλυτη σταρ, μεγάλη. Απαπαπαπα!».

Πηγή: Έθνος

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version