Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΘΡΩΝ

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γιάννης Αγγέλου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για την υπόθεση του Βατοπεδίου, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, Γιάννης Αγγέλου.
Απαγορεύεται η έξοδός του από τη χώρα, ενώ του επιβλήθηκε και 400.000 ευρώ χρηματική εγγύηση διευθυντής του γραφείου του πρώην πρωθυπουργού απολογήθηκε για την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απιστία σχετικά με τις ανταλλαγές της Μονής Βατοπεδίου με το δημόσιο, επί περίπου 11 ώρες στην ανακρίτρια και αρνήθηκε ότι έδωσε εντολή στους αρμόδιους υπουργούς να επιταχύνουν τις ανταλλαγές με τη Μονή.

Πλήρη πολιτική κάλυψη στον Γιάννη Αγγέλου έδωσε ο υπεύθυνος τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Αναστάσιος Νεράντζης, ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυσε επίθεση στο ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας το ότι έχει στήσει σκευωρία σε βάρος του κόμματος του.

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, αφού σημείωσε πως δεν αποτελεί καταδίκη καθ' οιονδήποτε τρόπο, εκτίμησε πως η διάταξη για τον κ. Αγγέλου αποτελεί σημαντική πρόοδο στην εξέλιξη της υπόθεσης Βατοπεδίου.

 «Δεν είναι δυνατόν να διαπιστώνουμε όλοι ότι υπάρχει παραβίαση του νόμου, ότι υπάρχει ενοχοποιητική συμπεριφορά διαφόρων και κανείς να μην τιμωρείται», παρατήρησε.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version