Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων κι αυτά μαζί τα φάγαμε;

Στο αρχείο τα δάνεια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ από την Αγροτική Τράπεζα την ίδια στιγμή που 150.000 νοικοκυριά ετοιμάζονται λόγω των "κόκκινων δανείων" να χάσουν το κεραμίδι τους από τους πλειστηριασμούς! Είπατε τίποτα...;


"Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία;" έλεγε ο Άγιος Αυγουστίνος, αλλά στην Ελλάδα η "δικαιοσύνη" της πολιτικής εξουσίας είναι της λογικής του "μαζί τα φάγαμε"!

"Μαζί τα φάγαμε" κύριοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τα θαλασσοδάνειά σας από την πρώην ΑΤΕ;

Οι χθεσινές ανακοινώσεις που έκανε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης και Διαφάνειας Δημήτρης Παπαγγελόπουλος απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Καραγιαννίδη, οι τρομερές αυτές αποκαλύψεις εν μέσω δελτίου οικονομικής θυέλλης για τον λαό, γεννούν αντιδράσεις με παράσημα της ανοιχτής παλάμης έξω από τη Βουλή ή ακόμη και με ξυλοκοπήματα των πολιτικών. Χωρίς εννοείται για να μην υπάρχει παρεξήγηση να δικαιολογούμε τον ξυλοδαρμό Κουμουτσάκου, που έγινε από τους "γνωστούς-αγνώστους" συστημικούς ακροδεξιούς.


"Η δικογραφία για τα δάνεια των κομμάτων έχει τεθεί στο αρχείο"... Τι δεν καταλαβαίνεις λαε;;; Και τρέχα εσύ να βρεις λυτούς και δεμένους για να σώσεις από τα κοράκια των πλειστηριασμών το σπιτάκι που αγόρασες με κόπους και βάσανα!

Η απάντηση στην ερώτηση του Χρήστου Καραγιαννίδη για τα δάνεια της ΑΤΕ, εκ μέρους του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου έλεγε πως «στο σημείο αυτό πρέπει να σημειωθεί ότι υπήρχε και άλλη δικογραφία, η οποία αφορούσε τα δάνεια της ΑΤΕ προς τα πολιτικά κόμματα, η οποία όμως και αυτή τέθηκε στο αρχείο, σύμφωνα με την προαναφερθείσα διάταξη. Και κατά την άποψη μου, η προαναφερθείσα διάταξη για αυτό ψηφίστηκε».

Η διάταξη για την ιστορία ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου (μην πέσετε από τα σύννεφα)...

Και το κερασάκι στην τούρτα; «Διάταξη που να επαναφέρει ποινικές διατάξεις που έχουν τεθεί στο αρχείο δεν μπορεί να υπάρξει» ολοκλήρωσε ο κ. Παπαγγελόπουλος.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version