Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Απ. Τζιτζικώστας: Η Ν.Δ. ηττήθηκε γιατί δεν ολοκλήρωσε τα όσα υποσχέθηκε

Στον Πολύγυρο Χαλκιδικής βρέθηκε σήμερα στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ελλάδα, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Απόστολος Τζιτζικώστας.

"Η Νέα Δημοκρατία ηττήθηκε γιατί υποσχέθηκε αλλαγές που δεν ολοκλήρωσε", δήλωσε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στον Πολύγυρο ο κ. Τζιτζικώστας και πρόσθεσε:

"Σταθήκαμε στην επιτυχία των αριθμών σαν να ήταν δικό μας στοίχημα και όχι αποτέλεσμα των μεγάλων θυσιών των πολιτών", τονίζοντας την αποτυχία της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά στην αντιμετώπιση της διαφθοράς και της αναξιοκρατίας.

Παράλληλα ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα φύγει μόνος του, με το πέρασμα του χρόνου. "Δεν αλλάζουν έτσι τα πράγματα, χρειάζεται αγώνας" διευκρίνισε.

Όσον αφορά στο μέλλον της παράταξης, ο κ. Τζιτζικώστας κάλεσε τους φίλους τους κόμματος να επιλέξουν "εάν θα συντηρήσουμε το παλιό ή θα γίνουμε εμείς το νέο που θα εμπνεύσει τη χώρα".

Τέλος έκανε αναφορά και στους εσωτερικούς τριγμούς, προειδοποιώντας ότι "η ενότητα της Ν.Δ. κινδυνεύει από την ακινησία, από τη σημερινή κατάσταση μεταβατικότητας, που κινδυνεύουμε να γίνει μόνιμη".

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version