Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΠΙΕΡΙΑ:Συνάντηση εργασίας του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Αστέριου Μπουσνάκη με τον Βουλευτή Πιερίας Ξενοφώντα Μπαραλιάκο

AIGINIONEWS: ΠΙΕΡΙΑ:Συνάντηση εργασίας του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Αστέριου Μπουσνάκη με τον Βουλευτή Πιερίας Ξενοφώντα Μπαραλιάκο AIGINIONEWS: ΠΙΕΡΙΑ:Συνάντηση εργασίας του προέδρου της ΔΕΥΑΚ Αστέριου Μπουσνάκη με τον Βουλευτή Πιερίας Ξενοφώντα Μπαραλιάκο

Συνάντηση εργασίας με το Βουλευτή Πιερίας Ξενοφώντα Μπαραλιάκο στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ, επί τη ευκαιρία ψήφισης του προϋπολογισμού της επιχείρησης, σε ιδιαίτερα εποικοδομητικό και θερμό κλίμα είχε  ο Πρόεδρος της επιχείρησης Αστέριος Μπουσνάκης.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στα τρέχοντα θέματα της ΔΕΥΑΚ, στα ειδικά ζητήματα της χρηματοδότησης των δικτύων, στις μεθόδους και μελέτες αξιοποίησης των υδάτων ύδρευσης, καθώς και στον προγραμματισμό της επιχείρησης για την προώθηση μίας σειράς έργων.
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ ευχαρίστησε τον κο Μπαραλιάκο για το ενεργό ενδιαφέρον του, καθώς και για τη δέσμευσή του να στηρίξει έμπρακτα και να προωθήσει σε κεντρικό επίπεδο, τη χρηματοδότηση έργων που σχεδιάζει η επιχείρηση.
Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Ευστάθιος Κεραμιδιώτης και το μέλος του Δ.Σ. Ασημίνα Πούλιου- Περδίκη.
 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version