Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Επίθεση στον Μητσοτάκη από το ομογενειακό «kalami.us»

AIGINIONEWS:Επίθεση στον Μητσοτάκη από το ομογενειακό «kalami.us» AIGINIONEWS:Επίθεση στον Μητσοτάκη από το ομογενειακό «kalami.us»

Σκληρή επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το ομογενειακό site kalami.us, με αφορμή τόσο στην επίσκεψή του στις ΗΠΑ, όσο και τις συναντήσεις που είχε στην ομογένεια και τη δημιουργία νέων οργανώσεων.

Συγκεκριμένα το kalami.us, αναφέρει:

Απίστευτα πράγματα, έξω από λογική, συνέβηκαν στις δύο επισκέψεις του πρωθυπουργού Κυρ. Μητσοτάκη στις ΗΠΑ το τελευταίο τετράμηνο. Ειδικά σε ότι αφορά την Ομογένεια και την πρόσφατη επίσκεψή του (5-8 Ιανουαρίου '20).
Στους 6 μήνες πρωθυπουργίας του, ο κ. Μητσοτάκης, έχει εμπλακεί -ηθελημένα ή άθελα- σε 4 σκάνδαλα, από τα οποία τα 3 έχουν σχέση με την Ομογένεια ΗΠΑ (Διαματάρης, Καζίνο, Θεολογική Σχολή).
Οι 'Ελληνες στις ΗΠΑ αδυνατούν να καταλάβουν την ταύτιση πρωθυπουργού με τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής (ΗΠΑ), με δεδομένο ότι η Ομογένεια εγκαταλείπει την Εκκλησία εξαιτίας της παρουσίας απατεώνων σε αυτήν.

Ο αρχιεπίσκοπος δεν έχει απήχηση στην μεγάλη πλειοψηφία της Ομογένειας, ούτε αποδοχή, βασικά επειδή μιλά γιά ''εντιμότητα'' και ''διαφάνεια'' διατηρώντας το μεγαλύτερο ''λαμόγιο'' όλων των εποχών, τον ''φάδερ 'Αλεξ'' στην Αρχιεπισκοπή.
Τα πολλαπλά οικονομικά και άλλα σκάνδαλα στην ''Αρχιεπισκοπή απατεώνων'' και η διάλυση της Ομογένειας από αυτήν γιά το χρήμα, φαίνεται να μην ενοχλούν τον πρωθυπουργό. Ούτε το γεγονός ότι 10 εκατ. από χρήματα γιά ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου κατάληξαν στον πατριάρχη, υπόθεση με την οποίαν ασχολούνται οι ομοσπονδιακές Αρχές ΗΠΑ (ασχολούνται και με άλλα ''εκκλησιαστικά'', που δεν είναι η ώρα να αναφερθούν).
 Tο kalami.us, αναφέρει:
«Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε (σε ομιλία στο Τάρπον Σπρινγκς, στις 6 Ιανουαρίου) οικονομική ενίσχυση της Θεολογικής Σχολής Βοστώνης, από το ελληνικό κράτος. Ο κ. Μητσοτάκης δεν θα γνωρίζει, ούτε θα του είπαν ότι η Σχολή βγάζει παπάδες με ΜΗΔΕΝΙΚΗ γνώση της ελληνικής. Η Ελλάδα τι θα χρηματοδοτήσει, τι θα στηρίξει;;; Τον αφελληνισμό της Ομογένειας;;; Αν ήθελε πραγματικά να βοηθήσει, θα πρόσφερε δωρεάν φοίτηση μελλοντικών παπάδων σε θεολογικές Σχολές Πανεπιστήμιων στην Ελλάδα, για να μάθουν και λίγα ελληνικά, με την ελπίδα να γίνεται και καμιά Λειτουργία σε εκκλησία μας στις ΗΠΑ, στα ελληνικά, επειδή τώρα σε ποσοστό 95% γίνεται στα αγγλικά.

Η ''στενή σχέση'' του πρωθυπουργού με τον διαπλεκόμενο αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, δημιουργεί αρνητική εικόνα στον Ελληνισμό ΗΠΑ και πιστοποιεί ελάχιστη γνώση του, στα της Ομογένειας.

(Σημ.: Είναι ξεφτίλα για τον Ελληνισμό των ΗΠΑ, η - υπό άτυπη χρεοκοπία - Ελλάδα να ενισχύει οικονομικά ''εκκλησιαστικά Ιδρύματα'' στην Αμερική)».

Στη συνέχεια το site αναφέρεται στην «εμμετική παραπληροφόρηση ΜΜΕ Ελλάδας, σε ότι αφορά τις επαφές του πρωθυπουργού με την Ομογένεια». Όπως γράφει:
- Οι επισκέψεις Ελλήνων πρωθυπουργών στον Λευκό Οίκο, είναι πάντα ''θρίαμβος''. Και μετά έρχεται ο... λογαριασμός για την Ελλάδα.
Σοβαρές διεργασίες - προετοιμασίες για δημιουργία Οργάνωσης πανΑμερικάνικης, για να γλιτώσει η Ομογένεια από τα ''ψώνια'' και τους άχρηστους της αυτοπροβολής. Η οποία θα αναλάβει και την διοργάνωση εορτασμών - εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του '21.
- Σοβαρές διεργασίες - προετοιμασίες για ‘«Επιτροπή Ανεξαρτησίας της Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας στις ΗΠΑ».
- Ο διασυρμός της Ομογένειας συνεχίζεται, από «ψώνια» Ομογενείς προεδροπαράγοντες πεθαμένων Οργανώσεων, που εκπροσωπούν τον εαυτόν τους και εξαπατούν πρωθυπουργό και υπουργούς από Ελλάδα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση με πρωθυπουργούς που έρχονται στις ΗΠΑ (Μητσοτάκης, Τσίπρας) και δίπλα πάντα ένας εισαγόμενος από Ελλάδα, Μέρμελας (που ουδεμία σχέση με Ομογένεια έχει και εκπροσωπεί το τίποτα), αλλά και άσχετα ''ψώνια'' πεθαμένων Οργανώσεων που εκπροσωπούν τον εαυτόν τους και εμφανίζονται δίπλα στον πρωθυπουργό για αυτοποροβολή.
Τι πραγματικά έγινε στο Τάρπον Σπρινγκς. (Αυτά τα αστοιχείωτα ''ψώνια'' και οι τυχοδιώκτες ευθύνονται για την διάλυση των ομογενειακών οργανώσεων, αφού εξαιτίας της μόνιμης παρουσίας τους σε αυτές, ούτε ένας σοβαρός Ομογενής πλησιάζει σε σύλλογο ή Οργάνωση. Με αποτέλεσμα, ακόμα και στην Ελλάδα να νομίζουν ότι οργανωμένη Ομογένεια ΗΠΑ, ίσον ''καφρίλα'')».

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version