Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ο πολιτικός κόσμος "υποκλίνεται" στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τιμά η πολιτική ηγεσία της Ελλάδας. Υπουργοί, εκπρόσωποι κομμάτων αλλά και ο πρόεδρος της ΝΔ ανέβασαν ανάλογες αναρτήσεις στα social media. 

Συγχαρητήριο μήνυμα στον κορυφαίο αθλητή Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ανάδειξη του σε πολυτιμότερο παίκτη (MVP) του ΝΒΑ, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος υπογραμμίζει το ήθος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και σημειώνει πως με την λαμπρή πορεία του κάνει υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

«Τα ξημερώματα γράφτηκε μια σπουδαία σελίδα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Ένα δικό μας παιδί, ένας Έλληνας με καταγωγή από τη Νιγηρία, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίχτης στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο MVP της κανονικής περιόδου στο NBA», αναφέρει, σε ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

«MVPs είναι όμως και οι άνθρωποί του, που τον πίστεψαν και τον στήριξαν. MVPs είναι όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη χώρα μας και που ασχέτως καταγωγής ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον. Συγχαρητήρια Γιάννη, δίνεις μεγάλη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό», καταλήγει ο κ. Τσίπρας.

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version