Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ο Νότης Μαριάς στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 στο Ηράκλειο

Ο Προέδρος του Κόμματος ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς παρακολούθησε σήμερα 25 Μαρτίου 2019, τη Δοξολογία για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821, στον Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο.

Στο πλαίσιο του εορτασμού, μετά το πέρας της Δοξολογίας, ο Νότης Μαριάς κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο, παρακολούθησε την παρέλαση και αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες του Ηρακλείου.

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων ο Νότης Μαριάς έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Η φετινή επέτειος της επανάστασης  του 1821 γιορτάζεται σε ένα άκρως ανησυχητικό περιβάλλον για τα εθνικά μας θέματα. Μετά την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία η κυβέρνηση εκχώρησε το όνομα της Μακεδονίας και την ιστορία μας στους σκοπιανούς, τώρα είναι έτοιμη να ενδώσει στις ορέξεις της Άγκυρας για τον ενεργειακό μας πλούτο. Αναγνωρίζει ανύπαρκτα δικαιώματα της Τουρκίας και θέλει να τη βάλει στην ενεργειακή εξίσωση της Ανατολικής Μεσογείου. Εμείς εντείνουμε τον αγώνα για την κατάργηση της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών και την αποτροπή οποιασδήποτε άλλης ενέργειας σε βάρος των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας.»

 

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version