Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Γ. Ορφανός :«Η ανάπλαση της ΔΕΘ HELEXPO θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση και εξωστρέφεια στη Θεσσαλονίκη»

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ HELEXPO είχε  ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Ορφανός που ενημερώθηκε για το σχέδιο της ανάπλασης της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης η οποία από το 1926 αποτελεί σημείο αναφοράς για την πόλη,

 καθώς και για τις δραστηριότητες της επόμενης διετίας με τη φιλοξενία ως τιμώμενων χωρών, την Ινδία και τη Γερμανία να αποτελούν το αποκορύφωμα. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Τάσος Τζήκας, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Κυριάκος Ποζρικίδης, ο διευθυντής οικονομικών κ. Αλέξης Ταξιρλής και ο εκπρόσωπος των εργαζομένων κ. Θανάσης Δρογαλάς.

Η ενημέρωση επικεντρώθηκε στην ανάπλαση της ΔΕΘ HELEXPO, παρουσιάστηκε η μελέτη του έργου που έχει πάρει προέγκριση και σύντομα αναμένεται να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση. «Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για το μέλλον της Θεσσαλονίκης.

Με τη δημιουργία του μητροπολιτικού πάρκου, επιχειρηματικού κέντρου, νέων εκθεσιακών χώρων καθώς και του σύγχρονου συνεδριακού κέντρου, η πόλη θα αποκτήσει σημείο αναφοράς και μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Η ΔΕΘ HELEXPO αποτελεί σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης για τη Θεσσαλονίκη και αυτή η ανάπλαση θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι πολυεθνικές εταιρείες επιστρέφουν στη ΔΕΘ HELEXPO. Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον και η Διεθνής Έκθεση αναπόσπαστο κομμάτι της».

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version