Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Από τη ΝΟ.Δ.Ε. ΝΕΑΣ Δημοκρατίας Πιερίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ως ο μεγαλύτερος και ισχυρός πολιτικός οργανισμός της χώρας στην πάροδο των ετών,  αποτελεί έναν χώρο που στα σπλάχνα του φιλοξενεί πάρα πολλούς πολίτες και στελέχη με διαφορετικές απόψεις και αφετηρίες. Γεγονός απολύτως φυσιολογικό!

 Όλοι, όμως,  ανήκουν και κατατάσσουν τον εαυτό τους στην μεγάλη δημοκρατική παράταξη.   Κοινός μας στόχος είναι η  αυτοδυναμία της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  στις εθνικές εκλογές,  ώστε να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών.

Δυστυχώς,  το τελευταίο χρονικό διάστημα στελέχη μας, με θεσμική ιδιότητα στη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας και μέλη Πολιτικής Επιτροπής, μέσω των κοινωνικών δικτύων, με αφορμή τις επικείμενες Δημοτικές εκλογές και την πληθώρα υποψηφίων που προέρχονται από την παράταξή μας, εκφράζουν προσωπικές απόψεις, επικαλούμενοι τη ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας. 

Για αποφυγή παρεξηγήσεων, δηλώνεται ο,τι τα κομματικά στελέχη που τυχόν εκφράζουν απόψεις για υποψηφίους Δημάρχους να μην επικαλούνται τη κομματική μας οργάνωση και τη θεσμική τους ιδιότητα.

Να σημειωθεί ότι, από τον Σεπτέμβριο του 2018, η ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας έχει ξεκαθαρίσει πως μέχρι να βγει η οριστική απόφαση του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη στήριξη του κόμματός μας  στις εκλογές του Μαΐου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα όποια πρόσωπα με κομματική ιδιότητα εκφράζουν στήριξη ή δηλώνουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι  είναι με προσωπική τους επιλογή και ευθύνη   και όχι με το κομματικό τους αξίωμα.  Έξαλλου,  τέτοιου είδους συμπεριφορές  συνιστούν και πειθαρχικό παράπτωμα». 

 

Ο Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Πιερίας

Γιάννης Κουρινιώτης

Ο Τομεάρχης Ν.Δ. Πιερίας

Λευτέρης Κλώνος

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version