Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Κηδεία Ευάγγελου Πολύζου: Η Πιερία αποχαιρετά τον πρώην βουλευτή και Δήμαρχο

Μέσα σε κλίμα πένθους και συγκίνησης, στον Κολινδρό Πιερίας, o τόπος που τόσο αγαπούσε, «δέχτηκαν» νωρίς την Κυριακή 28/10/2018  τη σορό του πρώην δημάρχου του  Δήμου Πύδνας Κολινδρού και πρώην  βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Πολύζου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών.

Πλήθος κόσμου, από όλη την Πιερία προσήλθαν να αποχαιρετήσουν τον Ευάγγελο Πολύζο,  καθώς η σορός του τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.  

Πρώην και νυν βουλευτές, συγγενείς και φίλοι, καθώς και πολλοί αυτοδιοικητικοί παρέστησαν μέσα σε κλίμα συγκίνησης και βαθιάς θλίψης στην κηδεία του πρώην βουλευτή Πιερίας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην δημάρχου Πύδνας - Κολινδρού Βαγγέλη Πολύζου στον Κολινδρό. 

Η εξόδιος ακολουθία τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, ενώ επικήδειους λόγους, εκφώνησαν , μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού Βαγγέλης Λαγδάρης, ο πρώην βουλευτής Ημαθίας και πρώην δήμαρχος Μιχάλης Χαλκίδης, εκ μέρους της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας η Κική Καραγιαννίδου.

Μεγάλη συγκίνηση ,ράγισε καρδιές  ο Γιώργος Πολύζος στον επικήδειο για τον πατέρα του.

Πολλά ήταν και τα στεφάνια που εστάλησαν, μεταξύ αυτών, από τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, του προέδρου της βουλής Νίκου Βούτση, του περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, του ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάνννη και πολλών άλλων. 

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version