Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύδνας Κολινδρού για την απόδοση τιμής

«Ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύδνας Κολινδρού για την απόδοση τιμής στον εκλιπόντα πρώην δήμαρχο Πύδνας Κολινδρού και βουλευτή, Πολύζο Ευάγγελο , που αποδήμησε την 26η  Οκτωβρίου  2018». 

Κατά τη σημερινή έκτακτη, κατεπείγουσα συνεδρίασή του το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Πύδνας Κολινδρού άκουσε την εισήγηση του δημάρχου κ. Λαγδάρη Ευάγγελου που εξήρε την προσωπικότητα, αναφέρθηκε στην πολιτική και  αυτοδιοικητική διαδρομή και στο έργο του  Πολύζου Ευάγγελου, ο οποίος υπηρέτησε ευδόκιμα τον πρώην δήμο Κολινδρού ως δημοτικός υπάλληλος επί 25ετία, διετέλεσε δήμαρχος Κολινδρού από  το 1990 ως και το 1996, πρόεδρος της ΤΕΔΚ Πιερίας, περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας, βουλευτής του εθνικού κοινοβουλίου επί τρεις συνεχόμενες περιόδους από το  1996 ως το 2007, πρόεδρος της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζωοτροφών, αντιπρόεδρος της ΟΚΕ εσωτερικών της ΝΔ (1996-2000) και τέλος, από την 1η Ιανουαρίου 2011 ως τις 31 Αυγούστου 2014 δήμαρχος στο δήμο Πύδνας-Κολινδρού.

Στη συνέχεια κατέθεσε την πρότασή του για την απόδοση τιμής στον εκλιπόντα Δήμαρχο.

Το Συμβούλιο αφού άκουσε την εισήγηση του Δημάρχου και έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 158 παρ. 3γ΄ του Ν.3463/2006 (ΔΚΚ), μετά από διαλογική συζήτηση,

αποφασίζει  ομόφωνα

1.Την έκφραση θερμότατων συλλυπητηρίων στην οικογένειά του.

2.Την κατάθεση στεφάνου προς τιμήν του εκλιπόντος.

3.Την ανάρτηση φωτογραφίας του εκλιπόντος  στο  Δημοτικό Κατάστημα Αιγινίου και στο κατάστημα της Δημοτικής Κοινότητας Κολινδρού.

4.Την παρουσία των μελών του δημοτικού συμβουλίου κατά την νεκρώσιμη εξόδιο ακολουθία.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version