Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Η έκθεση φωτογραφίας «Δρόμοι Επιβίωσης» στις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδότη

Το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, στο πλαίσιο των δράσεων της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2018 που διοργανώνει το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, παρουσιάζει την έκθεση φωτογραφίας «Δρόμοι Επιβίωσης», η οποία

 δημιουργήθηκε το 2016 σε συνεργασία με την Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο (αίθουσα 3) από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Το φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζεται καταγράφει, μέσα από τη ματιά έμπειρων και καταξιωμένων φωτορεπόρτερ, το αναγκαστικό, απελπισμένο ταξίδι των προσφύγων –τους δρόμους επιβίωσής τους– από τις εμπόλεμες ζώνες της Μέσης Ανατολής προς την Ελλάδα.

Για το έτος 2018, η χώρα μας έχει αναλάβει τη διοργάνωση του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη 2018, που έχει καθιερωθεί στις 14 Ιουνίου. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και άλλους φορείς και υπό την αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων, διοργάνωσε ανοιχτή καμπάνια με ποικίλες δράσεις σε όλη την Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις: http://ekea.gr/wbdd2018/

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version