Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Τσίπρας: Άστραψε και βρόντηξε από την Τρίπολη!

Από την Τρίπολη ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι είναι πια σε όλους μας καθαρό ότι: «Όταν σε κάποια μεγάλα συμφέροντα, που διαπλέκονται με τμήματα του πολιτικού κατεστημένου,

 και μιας κακομαθημένης ελίτ, δίνεται χώρος για να απομυζούν τα δημόσια έσοδα και να κερδοσκοπούν σε όλες τις σφαίρες της κοινωνικής ζωής, ακόμα και με την Υγεία του ελληνικού λαού, με το φάρμακο, τότε δεν έχουμε να κάνουμε με κάποια κομματική σκευωρία, πολιτική ρεβάνς, ή προσωπική εκδίκηση».

«Έχουμε να κάνουμε με ένα καρκίνωμα. Που αν δεν ξεριζωθεί οριστικά, θα μολύνει την κοινωνία και θα στέκεται εμπόδιο σε κάθε βήμα προς την ανάπτυξη», τόνισε.

Τη βεβαιότητα ότι περνάμε οριστικά τη μεθόριο εξέφρασε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας από την Τρίπολη: «Από την οικονομική και κοινωνική αιμορραγία στη βιώσιμη ανάπτυξη, στην εύρωστη διαδικασία προόδου» σημείωσε. Για να συνεχίσει: «Η Ελλάδα δεν θα γυρίσει ξανά σε καθεστώς Siemens, Novartis, θαλασσοδανείων, και σκανδάλων. Δεν θα γυρίσουμε ποτέ εκεί πίσω».

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version