Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Συλλυπητήρια από τον Πρόεδρο της Βουλής στην οικογένεια του βουλευτή Ν. Νικολόπουλου

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήριά του στον ανεξάρτητο βουλευτή κ. Νίκο Νικολόπουλο και στην οικογένειά του για την απώλεια της δεκαεπτάχρονης κόρης τους.

Ο κ. Βούτσης δηλώνει τη βούλησή του να εξετάσει, σε συνεργασία με τον κ. Νικολόπουλο, τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας.

 

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Προέδρου της Βουλής έχει ως ακολούθως:

 

Αγαπητέ Νίκο,

Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.

Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.

Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.

       

 Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων

  Νικόλαος Βούτσης

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version