Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΔΝΑΣ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

   Η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, το Άγιον Πάσχα, με τα υψηλά νοήματα της αγάπης και της αλληλεγγύης που περικλείει, εύχομαι ολόψυχα να μετουσιωθεί σε πράξη, και οι διαχρονικές και πάντα επίκαιρες αξίες του να αποτελέσουν το πρόπλασμα για μια πιο ουσιαστική και όμορφη ζωή.

Ειδικά στις μέρες μας που όλος ο κόσμος, όπως και η χώρα μας με τα ιδιαίτερα προβλήματά της, δοκιμάζεται, το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας γεμίσει με πίστη, προσδοκίες και αισιοδοξία τον καθένα μας. Το άσβεστο αναστάσιμο φως να γίνει ο οδηγητικός φάρος, για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, να σταθούμε με δύναμη μπρος στις μεγάλες δοκιμασίες, προκειμένου να βρούμε τη λυτρωτική διέξοδο για ένα καλύτερο αύριο.

   Εύχομαι και πάλι το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης να φέρει την άνοιξη στις καρδιές όλων μας, υγεία στον κάθε συνδημότη μας ξεχωριστά και οικογενειακή ευτυχία. Τέλος ελπίζω ότι με κοινή προσπάθεια, δράση και συμπόρευση, επιμονή και σταθερότητα στην πορεία μας, θα οδηγηθούμε στην πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

                                             Ο Δήμαρχος

                                   Ευάγγελος Β. Λαγδάρης

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version