Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Η ΝΔ απαντά στις επιθέσεις Τσίπρα από το Τάε Κβο Ντο:

Απόψε δεν μπόρεσε να κρύψει τον πανικό του.

Ο Τσίπρας ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο κόσμος στα Β. Προάστια και στις πλούσιες γειτονιές της Αθήνας έκανε αρχηγό τον Μητσοτάκη

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε απόψε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του στο Τάε Κβο Ντο ο οποίος εγκάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ για τη στάση του λέγοντας πως «κάποιος θα είναι ή με τις κινητοποιήσεις ή με το ΔΝΤ» και τον κάλεσε να διευκρινίσει με ποιο μέρος είναι. Στη συνέχεια δήλωσε ότι ο κόσμος στα Βόρεια Προάστια και στις πλούσιες γειτονιές της Αθήνας έκανε αρχηγό τον κ. Μητσοτάκη και συνέχισε την επίθεσή του κατηγορώντας τη ΝΔ για θράσος να μιλά για την διαπραγμάτευση.  

 "Δεν θα πολεμήσουμε τον κ. Μητσοτάκη για τις ρίζες του και την οικογένειά του, αλλά για τις ιδέες του με τις δικές μας ιδέες.  Θα τον πολεμήσουμε για τις πράξεις του και για όσα έκανε ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όταν καθαίρεσε διευθυντές και προϊσταμένους και σήμερα στα υπουργεία έχουμε διευθυντές και προϊσταμένους που επέλεξε ο κ. Μητσοτάκης σε μια νύχτα" είπε σε άλλο σημείο ο πρωθυπουργός.  

 Τόνισε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εισάγει νομοσχέδιο-τομή για τη δημόσια διοίκηση, με το οποίο τερματίζεται το ρουσφέτι και η κομματοκρατία και διερωτήθηκε «Θα το στηρίξει ο κ. Μητσοτάκης και τα Ποταμίσια εξαπτέρυγα;»   

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας απάντησαν σε όσα είπε απόψε ο πρωθυπουργός κάνοντας λόγο για Τσίπρα σε πανικό.  

 Αναλυτικά η ανακοίνωση:  

 «Απόψε ο κ. Τσίπρας δεν μπόρεσε να κρύψει τον πανικό του. Ξεκίνησε με κακοστημένη προπαγάνδα, συνέχισε με προσωπικές επιθέσεις και κατέληξε σε ύβρεις. Αντί να απαντήσει στα αδιέξοδα στα οποία με ευθύνη του βρίσκεται η χώρα επέλεξε την παλαιά, ξεπερασμένη τακτική των προσωπικών επιθέσεων. Αντί να απολογηθεί για τα ψέματά του, επέλεξε την ακραία πόλωση. Αντί να μιλήσει στην κοινωνία που δοκιμάζεται από τις πολιτικές του, απευθύνθηκε στο στενό κομματικό του ακροατήριο. Είναι σαφές ότι κάθε μέρα που περνά βουλιάζει στην ανυποληψία. Τον αφήνουμε στη μοναξιά του, καθώς πλέον οι πολίτες κάθε μέρα του γυρίζουν την πλάτη». 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version