Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Συνάντηση Φ. Μπαραλίακου με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη-Έθεσε τα σημαντικά θέματα της Πιερίας

AIGINIONEWS:Συνάντηση Φ. Μπαραλίακου με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη-Έθεσε τα σημαντικά θέματα της Πιερίας AIGINIONEWS:Συνάντηση Φ. Μπαραλίακου με τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη-Έθεσε τα σημαντικά θέματα της Πιερίας

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρωθυπουργό πραγματοποίησε ο Βουλευτής Πιερίας, Φώντας Μπαραλιάκος, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στην συζήτησή τους, εκτός των σημαντικών θεμάτων που απασχολούν την χώρα, τέθηκαν επί τάπητος και τα μείζονα τοπικά θέματα της Πιερίας.

Η ατζέντα της συνάντησης περιελάμβανε τις εξελίξεις του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας, τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν αλλά και τα προβλήματα που ανέκυψαν ως αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής και της ενεργειακής κρίσης.

Ο Πρωθυπουργός και ο Βουλευτής Πιερίας επεξεργάστηκαν τις πολιτικές που εφαρμόζει ήδη η Κυβέρνηση και στοχεύουν στην ανακούφιση των παραγωγών μας, αποδεικνύοντας την σταθερή στάση της να βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους που μοχθούν και παράγουν.

Ο κ. Μπαραλιάκος ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για την πορεία του Τουρισμού στην ΠΕ Πιερίας την χρονιά που διανύουμε, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προώθηση του project #Pieria365 ώστε να επιμηκυνθεί η τουριστική επισκεψιμότητα στο Νομό με την ενεργοποίηση των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού.

Η επιστροφή και έκθεση των 9000 και πλέον ευρημάτων, που ανακαλύφθηκαν σε ανασκαφές στη Βόρεια Πιερία, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του κτιρίου της Επισκέψιμης Μουσειακής Αποθήκης Μακρυγιάλου, οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία, ο πολιτισμός, οι υποδομές, τα λιμάνια, η φύλαξη και η προστασία των επισκεπτών στον Όλυμπο, οι δομές Υγείας, η επιχειρηματικότητα και η εργασία, υπήρξαν αντικείμενα του εποικοδομητικού διαλόγου με τον Πρωθυπουργό.

Ο Βουλευτής Πιερίας, επίσης, ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή να εισηγηθεί του Νόμου Πλαισίου του Υπ.Παιδείας και Θρησκευμάτων για την αναβάθμιση των Ελληνικών Πανεπιστημίων, εκφράζοντας την σταθερή του πεποίθηση πως θα αναδιαμορφώσει τον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας ενώ του απηύθυνε εκ νέου ανοιχτή πρόσκληση να επισκεφθεί σύντομα τον Όλυμπο και την Πιερία.
 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version