Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας με τους Προέδρους των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Πιερίας

AIGINIONEWS: Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας με  τους Προέδρους των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Πιερίας AIGINIONEWS: Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας με τους Προέδρους των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Πιερίας

Την Τρίτη το πρωί, 22 Φεβρουαρίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, συνάντησε στο γραφείο της στην Π.Ε. Πιερίας τους προέδρους των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Πιερίας.

 Συγκεκριμένα στη συνάντηση παρευρέθησαν ο κος Κυριάκος Καραβέργος, πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας, ο κος Άρης Οφίδης, πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Κατερίνης Α.Ε. και ο κος Γιώργος Παρθενίδης, πρόεδρος του Συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης διεξήχθη ένας παραγωγικός διάλογος σχετικά με τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος των μεταφορέων και των αυτοκινητιστών στην περιοχή μας.

Eνώ οι πρόεδροι των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς ευχαρίστησαν ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεοδονίας, κο Απόστολο Τζιτζικώστα, την Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, αλλά και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Π.Κ. Μακεδονίας και της Π.Ε. Πιερίας για την αγαστή συνεργασία.
    

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version