Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Επανάστασης του Κολινδρού Πιερίας

AIGINIONEWS: Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Επανάστασης του Κολινδρού Πιερίας AIGINIONEWS: Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Επανάστασης του Κολινδρού Πιερίας

Τις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Κολινδρό για την επέτειο της επανάστασης του 1878 τίμησε με την παρουσία του ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κος Απόστολος Τζιτζικώστας.

Την Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κος Απόστολος Τζιτζικώστας, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου βρέθηκε στον Κολινδρό για να τιμήσει την επέτειο της Κολινδρινής Επανάστασης του 1878.

Το πρόγραμμα εκδηλώσεων περιελάμβανε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στο χώρο της προτομής του Νικολάου Λούση, όπου έλαβε χώρα και η κατάθεση στεφάνων.

 

Κατά την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης και Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής του Υπουργείου Παιδείας, κος Αλέξανδρος Κόπτσης, η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Πιερίας, οι βουλευτές, δήμαρχοι κι εκπρόσωποι των τριών δήμων, αλλά και φορέων της περιοχής μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μαθητική παρέλαση, με τα χαμόγελα των παιδιών να πλημμυρίζουν το κέντρο του Κολινδρού.

Η επίσκεψη του κου Τζιτζικώστα ολοκληρώθηκε με συνομιλίες με τους πολίτες, ενώ ταυτόχρονα ανανέωσε το ραντεβού του με τη Βόρεια Πιερία, η οποία έχει ιδιαίτερη θέση στην ατζέντα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version