Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων Σέρβων αξιωματούχων στον Δήμο Κατερίνης

AIGINIONEWS: Αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων Σέρβων αξιωματούχων στον Δήμο Κατερίνης AIGINIONEWS: Αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων Σέρβων αξιωματούχων στον Δήμο Κατερίνης

Αντιπροσωπεία Σέρβων υψηλόβαθμων εκπροσώπων της πολιτικής ζωής, της αυτοδιοίκησης, μέλη του αγροτικού - κτηνοτροφικού κόσμου της Σερβίας, δημοσιογράφους τηλεοπτικών δικτύων και έντυπων μέσων ενημέρωσης της φίλης χώρας υποδέχτηκε σήμερα το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Κώστας Κουκοδήμος: Πολλαπλά τα οφέλη της διαρκούς συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές

Dragan Markovic Palma: Σας ευχαριστούμε για την αναβάθμιση των υποδομών στο παραλιακό μέτωπο

Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Dragan Markovic Palma, Πρόεδρος του κόμματος «Ενωμένη Σερβία» και επίτιμος δημότης Κατερίνης. Παρέστησαν επίσης οι: βουλευτές Zivota Starcevic, D. Slavenko Unkovic, Miroslav Boskovic κ.α. εκπρόσωποι φορέων της Σερβίας. Η επίσκεψη της αντιπροσωπείας στο Δημαρχείο, συνιστά συνέχεια των προσπαθειών περαιτέρω διεύρυνσης των ήδη στενών συνεργασιών ανάμεσα στις δύο πλευρές σε οικονομικό, τουριστικό, πολιτιστικό κ.α. επίπεδο.
Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η παρουσία για θερινές διακοπές 1000 Σέρβων αγροτών – κτηνοτρόφων από 34 πόλεις της Σερβίας στην περιοχή μας, με πρωτοβουλία του κου Dragan Markovic Palma, Το γεγονός αυτό μάλιστα εξήρε στις δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος, τονίζοντας ότι πέρα από τον τουριστικό – πολιτιστικό τομέα τα αποτελέσματα της άρτιας συνεργασίας είναι πολλαπλά και διαφαίνονται ήδη στην ανάπτυξη συναλλαγών σε επιχειρηματικό, εμπορικό επίπεδο. «Τη σκυτάλη» ανέφερε ο Δήμαρχος «παίρνει σήμερα ο αγροτικός – κτηνοτροφικός κόσμος, καθώς έχουμε προγραμματίσει συναντήσεις της αποστολής με εκπροσώπους των αγροτικών – κτηνοτροφικών μονάδων της περιοχής μας».


Όπως σημείωσε ο κος Κουκοδήμος: «Για εμάς είναι πάντα μεγάλη χαρά να υποδεχόμαστε αποστολές από τη Σερβία, με την οποία μας συνδέουν μακρόχρονοι ισχυροί δεσμοί φιλίας. Ευχαριστούμε τον κο Dragan Markovic Palma για τη διαχρονικά όπως γνωρίζουμε στήριξη της τοπικής μας οικονομίας και ιδιαίτερα τώρα στην περίοδο της υγειονομικής κρίσης. Θα προτείνω στο δημοτικό συμβούλιο μία οδός της Τ.Κ. Παραλίας, να λάβει το όνομά του. Παράλληλα, θέλω να τον ευχαριστήσω για τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξε στην αποστολή του Πιερικού μας, που προετοιμάζεται στον τόπο του».


Dragan Markovic Palma: Εργαζόμαστε για την ενίσχυση της συνεργασίας μας
Από την πλευρά του ο κος Dragan Markovic Palma, αφού ευχαρίστησε για την εγκάρδια υποδοχή, μετέφερε τις ευχαριστίες των Σέρβων επισκεπτών στο παραλιακό μέτωπο για τη «μεγάλη βελτίωση των υποδομών που με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κώστα Κουκοδήμου υλοποιήθηκαν», ενώ διαβεβαίωσε ότι θα ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο τη ροή των τουριστών προς την Κατερίνη. «Σας προσκαλώ εσάς και τους συνεργάτες σας στη χώρα μας, για να αναπτύξουμε περαιτέρω τις παραμέτρους αυτής της εποικοδομητικής συνεργασίας, καθώς είναι κοινή αντίληψη ότι αν έχουμε άμεση επαφή, οι προσπάθειές μας θα καρποφορήσουν» κατέληξε στα λεγόμενά του ο κος Palma.

 

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.


 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version