Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σε τεχνικές παρεμβάσεις συντήρησης ασφαλτόστρωσης

AIGINIONEWS: ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σε τεχνικές παρεμβάσεις  συντήρησης ασφαλτόστρωσης AIGINIONEWS: ΔΗΜΟΣ ΠΥΔΝΑΣ - ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ: Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας σε τεχνικές παρεμβάσεις συντήρησης ασφαλτόστρωσης

Συνεχίζονται οι τεχνικές παρεμβάσεις του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΗΣ ΠΚΜ», που έχει ενταχθεί στο Π.Δ.Ε - Εθνικοί πόροι για την περίοδο 2020-2021-2022 της Π.Ε. Πιερίας.

Το έργο για την αποκατάσταση φθορών, ζημιών και συντήρηση για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας στο Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, προβλέπει μεταξύ άλλων: εκσκαφές, κατασκευή επενδεδυμένων ρείθρων (όπου απαιτείται) εργασίες κατασκευής σαρζανέτ, σήμανσης και ασφάλειας οδών, εξυγίανσης οδοστρώματος και καταστρώματος και αποκατάστασης ασφαλτοτάπητα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κ. Σοφία Μαυρίδου, μετέβη στο σημείο για αυτοψία των ενεργειών και ειδικότερα στη 13η Επαρχιακή οδό Αιγινίου – Κολινδρού, όπου διενεργούνται παρεμβάσεις ασφαλτόστρωσης και στη Μεγάλη Γέφυρα, όπου τοποθετήθηκαν στηθαία ασφαλείας.
 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version