Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Ο David Sassoli Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα στις 27 & 28 Μαΐου

AIGINIONEWS: Ο David Sassoli  Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα στις 27 & 28 Μαΐου AIGINIONEWS: Ο David Sassoli Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα στις 27 & 28 Μαΐου

Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου David Sassoli, θα παραστεί στην εκδήλωση για την επέτειο 40 ετών από την ένταξη της Ελλάδας στην ΕΕ καθώς και την έναρξη του εθνικού διαλόγου για τη Διάσκεψη για το Μέλλον της Ευρώπης.

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου την Πέμπτη 27 και την Παρασκευή 28 Μαΐου, προκειμένου να παραστεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο την Πέμπτη 27 Μαΐου και ώρα 19:00.
Ο Πρόεδρος Sassoli θα έχει σειρά συναντήσεων με την Α.Ε. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα Κατερίνα Σακελλαροπούλου, τον πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο της Βουλής κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, ενώ θα απευθύνει ομιλία σε κοινή συνεδρίαση των επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Εξωτερικών της Βουλής, στις 9:30.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Πρόεδρος θα επισκεφθεί επίσης τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Η Κιβωτός του Κόσμου", εθνικό νικητή του Βραβείου Ευρωπαίου Πολίτη 2018.
 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version