Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Χειμερινές εκπτώσεις 2021 εν μέσω lockdown: Πότε ξεκινούν, πόσο θα διαρκέσουν

AIGINIONEWS: Χειμερινές εκπτώσεις 2021 εν μέσω lockdown: Πότε ξεκινούν, πόσο θα διαρκέσουν AIGINIONEWS: Χειμερινές εκπτώσεις 2021 εν μέσω lockdown: Πότε ξεκινούν, πόσο θα διαρκέσουν

Κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τη λειτουργία των καταστημάτων, λόγω του lockdown.

Οι χειμερινές εκπτώσεις 2021 είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, ωστόσο η ανησυχία του εμπορικού κλάδου είναι μεγάλη, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τη λειτουργία των καταστημάτων, λόγω του lockdown και των νέων αυστηρών μέτρων για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορονοϊού.
H κυβέρνηση πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες  δεν εξετάζει την μετάθεση των εκπτώσεων από τις 11 Ιανουαρίου που ξεκινούν κανονικά.
Ωστόσο αν παραμείνουν τα καταστήματα κλειστά, υπάρχει ενδεχόμενο να διαρκέσουν και μετά τις 27 Φεβρουαρίου που ολοκληρώνεται κανονικά η περίοδος εκπτώσεων.
Η μέθοδος του click away για τις αγορές, φαίνεται πως τελείωσε οριστικά, με την κυβέρνηση να εξετάζει τη νέα φόρμουλα, που είναι εκείνη του click in shop
Αγορές εντός του καταστήματος, αγορές με προγραμματισμένη συνάντηση (ραντεβού), click inside ή click in shop είναι οι τέσσερις όροι, δύο ελληνικοί και δύο ξένοι με τους οποίους θα αποτυπωθεί η νέα μέθοδος αγορών.
Μια μέθοδος που σχεδιάζεται να αποτελέσει την μετεξέλιξη των "αγορών εκτός" (click away) και έναν τρόπο για να ξεπεραστούν τα όποια εμπόδια έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα.

Είναι προφανές ότι το click inside δεν θα λύσει όλα τα ζητήματα, ωστόσο θα δώσει κάποιες διεξόδους ειδικά σε εταιρείες που πωλούν ρούχα και παπούτσια οι οποίες έχουν υποστεί και τη μεγαλύτερη ζημιά.
Το click inside επιτρέπει τη δοκιμή προϊόντων, σαφώς επιτρέπει την αλλαγή, επιτρέπει και την πληρωμή με μετρητά.

Δεν επιτρέπει το shopping therapy αλλά μπορεί να αποτελέσει μια διέξοδο για το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς όλα δείχνουν ότι η άρση των περιορισμών που επιβλήθηκαν κατά το δεύτερο κύμα της πανδημίας, θα είναι μια αργή και δύσκολη διαδικασία με αυξημένες τις πιθανότητες να έχουμε "μπρος-πίσω" όσον αφορά στα επιδημιολογικά δεδομένα.

 

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version