Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Εμποροπανήγυρη Αιγινίου 2020: Έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής εκθετών

AIGINIONEWS: Εμποροπανήγυρη Αιγινίου 2020: Έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής εκθετών AIGINIONEWS: Εμποροπανήγυρη Αιγινίου 2020: Έναρξη υποβολής αιτήσεων συμμετοχής εκθετών

Η υποβολή των αιτήσεων θα γίνεται από 15 Ιουνίου έως και 10 Ιουλίου 2020.

Oι αιτήσεις δεν θα κατατίθενται με αυτοπρόσωπη παρουσία εξαιτίας των έκτακτων καταστάσεων λόγω του covid-19 αλλά θα γίνονται δεκτές είτε ταχυδρομικά είτε ηλεκτρονικά.

Συγκεκριμένα εχει δημιουργηθεί ένας ειδικός λογαριασμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail)- ξεχωριστό από το κεντρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του δήμου- ο οποίος θα δέχεται αποκλειστικά τις αιτήσεις των εκθετών της εμποροπανήγυρης.
Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της εμποροπανήγυρης θα είναι 11-20 Σεπτεμβρίου 2020 .
Ο τρόπος λειτουργίας της εμποροπανήγυρης θα είναι απολύτως συμμορφωμένος με τις διατάξεις του νόμου 4497/13-11-17 τεύχος Α΄άρθρ. 38 που αφορά τις αγορές (υπαίθριο εμπόριο) και τις τροποποιήσεις αυτού εξαιτίας των έκτακτων καταστάσεων λόγω COVID-19.
Επίσης, η πρόθεση του δήμου είναι να υπάρξει ειδική μέριμνα για τις τιμές των ενοικίων των οικοπέδων, οι οποίες θα προσαρμοστούν ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες

Οι αιτήσεις θα κατατίθενται :
1.Ταχυδρομικά, στη διεύθυνση Κ. Καραμανλή 38, Αιγίνιο 60300 Πιερίας
2. Μέσω Fax, στο 2353022990 και
3. Ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version