Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Δράσεις- Επιχειρηματικότητα - Καινοτομία - Ψηφιακή Διακυβέρνηση προσφέρει η 84η ΔΕΘ

  AIGINIONEWS: Δράσεις- Επιχειρηματικότητα - Καινοτομία - Ψηφιακή Διακυβέρνηση  προσφέρει  η  84η ΔΕΘ AIGINIONEWS: Δράσεις- Επιχειρηματικότητα - Καινοτομία - Ψηφιακή Διακυβέρνηση προσφέρει η 84η ΔΕΘ

Οι επισκέπτες της φετινής 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να μάθουν για Δράσεις - επιχειρηματικότητα –καινοτομία - Ψηφιακή Διακυβέρνηση με πικάντικες γεύσεις και Ινδική κουλτούρα .

Στο Περίπτερο 1 το περίπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων , θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο – δυναμικό προφίλ των Ενόπλων Δυνάμεων στην εποχή του διαδικτύου, της εξωστρέφειας, της άμεσης αντίδρασης και των τεχνολογιών αιχμής, που ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος εγκαινίασε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι.

Σειρά δράσεων μπορούν να παρακολουθήσουν στο περίπτερο του υπουργείου Υγείας στην 84η ΔΕΘ (περίπτερο 15) που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν προληπτικό έλεγχο για τον καρκίνο του μαστού, αιμοδοσία, μαθήματα γονεϊκότητας, επιδείξεις βασικής υποστήριξης της ζωής, ενημέρωση για τη διακοπή του καπνίσματος, καθώς για την στοματική υγιεινή και την πρόληψη των ατυχημάτων.
Οι επισκέπτες της φετινής 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα έργα 38 νέων και ανερχόμενων Ινδών καλλιτεχνών σε χαρτί, γλυπτά και video, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης .

Οι 38 νέοι Ινδοί καλλιτέχνες – “παραμυθάδες” παρουσιάζουν παραβολικά και εξιστορούν εικαστικά ορισμένες από τις ερμηνείες του σύγχρονου κόσμου.
Εκατό κορυφαία ελληνικά αγροτικά προϊόντα, την ονομασία των οποίων προστατεύει η Ευρωπαϊκή Ένωση, θα προβληθούν στο περίπτερο που οργανώνει η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στη φετινή ΔΕΘ, στέλνοντας μήνυμα για «ασφάλεια των τροφίμων, προστασία παραγωγών και καταναλωτών και βιώσιμη ανάπτυξη».
Τα 100 ελληνικά προϊόντα που υπάγονται σε καθεστώς ποιότητας της ΕΕ θα προέρχονται από την κεντρική Μακεδονία, την Ήπειρο ,τη δυτική Μακεδονία, την ανατ. Μακεδονία και Θράκη, την Κρήτη, τη δυτική Ελλάδα και τη Θεσσαλία. Μεταξύ αυτών, το αγουρέλαιο Χαλκιδικής, τα τραγανά κεράσια Ροδοχωρίου, η κονσερβολιά Άρτας, το τυρί Μετσοβόνε, οι πιπεριές Φλωρίνης, με τα οποία κάθε απόγευμα, ένας διακεκριμένος μάγειρας θα ετοιμάζει επιτόπου συνταγές.
Το αύριο της ψηφιακής Ελλάδας εκτίθεται στο Περίπτερο 12 της ΔΕΘ. Μέσα από μία διαδραστική διαδικασία, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά πώς, χάρη στον ψηφιακό μετασχηματισμό, διαμορφώνεται μία νέα πραγματικότητα που αλλάζει το πρόσωπο της χώρας και βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών. Πρόκειται για το περίπτερο του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, που παρουσιάζει το Digital Greece, μία πρωτοβουλία του υπουργείου και της ΔΕΘ-Helexpo σε συνεργασία με τους Industry Disruptors-Game Changers.

Sui Generis Seat, ονομάζεται το καινοτόμο αυτοϊσορροπούμενο όχημα για άτομα με κινητικές δυσκολίες, ευρεσιτεχνία ενός ανήσυχου Θεσσαλονικιού, που θα παρουσιαστεί στην 84η ΔΕΘ.

Αξίζει μια επίσκεψη στην ΔΕΘ 

Από 7 έως 15 Σεπτεμβρίου 2019
Καθημερινές: 16:00 – 22:00
Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 22:00


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΕΘ
Γενική είσοδος 7 €
Μειωμένο εισιτήριο τις καθημερινές 16.00 – 18.00 (εκτός Σαββάτου & Κυριακής) 5 €
Μειωμένο εισιτήριο* (πολύτεκνοι, τρίτεκνοι) 5 €
Παιδιά έως 4 ετών δωρεάν
Παιδικό εισιτήριο (4-10 ετών) 5 €
Ειδικά για την 84η ΔΕΘ το παιδικό εισιτήριο περιλαμβάνει και είσοδο στο Circo Medrano.
Οικογενειακό εισιτήριο τεσσάρων (4) ατόμων 20 €
Ηλεκτρονικός κατάλογος εκθετών 10 €
* Για τα μειωμένα εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού.
* Το εισιτήριο εισόδου στη ΔΕΘ ισχύει και για τη συναυλία της ίδιας ημέρας.
Σημαντικές επισημάνσεις
Για άτομα ΑμεΑ με κινητικά προβλήματα η είσοδος είναι δωρεάν.
Το μειωμένο εισιτήριο για τα παιδιά ισχύει εφόσον υπάρχει συνοδεία ενήλικα.
Για παιδιά έως 4 ετών η είσοδος επιτρέπεται μόνο με συνοδεία ενήλικα.
Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ CIRCO MEDRANO (Περίπτερο 17)
Ενιαίο για 84η ΔΕΘ και Circo Medrano 10 €
Ενιαίο παιδικό (4- 10 ετών) για 84η ΔΕΘ και Circo Medrano 5 €
Επισκέπτες 84ης ΔΕΘ (στο ταμείο του τσίρκου) 5 €
* Για την είσοδο στο τσίρκο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
* Οι προσκλήσεις της ΔΕΘ δεν ισχύουν για την είσοδο στο τσίρκο.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version