Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Δυναμική ελληνική παρουσία σε έκθεση τροφίμων στο Ντουμπάι

Νέες ευκαιρίες για τους Έλληνες εξαγωγείς στη Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2019, τη μεγαλύτερη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων στη Μέση Ανατολή.

O Οργανισμός Enterprise Greece, ο εθνικός φορέας προσέλκυσης επενδύσεων και προώθησης εξαγωγών, εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίησή του, καθώς οι Έλληνες εκθέτες στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων GULFOOD πραγματοποίησαν περισσότερες από 10.000 επιχειρηματικές επαφές και πέτυχαν νέες συμφωνίες για την περαιτέρω αύξηση των εξαγωγών τροφίμων.

Στο Εθνικό Περίπτερο που διοργάνωσε ο Enterprise Greece 55 από τους δυναμικότερους Έλληνες εξαγωγείς επιδίωξαν σύναψη επιχειρηματικών συνεργασιών και επέκταση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας, αξιοποιώντας το κορυφαίο γεγονός του κλάδου τους στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Τις πέντε ημέρες της έκθεσης, οι Έλληνες εκθέτες παρουσίασαν στους ξένους εμπορικούς επισκέπτες που επισκέφτηκαν το εθνικό περίπτερο, τα εκλεκτά ελληνικά προϊόντα διατροφής και πέτυχαν συμφωνίες που θα ανοίξουν νέους δρόμους για τις ελληνικές εξαγωγές σε αγορές άνω των 500 εκ. καταναλωτών.

Η Διεθνής Έκθεση Gulfood διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Ντουμπάι των ΗΑΕ. 

Η Έκθεση πραγματοποιείται στο World Trade Centre, ένα μοντέρνο εκθεσιακό χώρο, τον οποίο επισκέπτονται περισσότεροι από 100.000 επισκέπτες, για να συναντήσουν τους 5.000 περίπου εκθέτες από όλο τον κόσμο.

 

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version