Aiginio News - Εφημερίδα Πιερίας

Switch to desktop

Η Κίνα Τιμώμενη Χώρα στην 82η ΔΕΘ

H Κίνα συναντάει την Ελλάδα στη Θεσσαλονίκη, την καρδιά της Βαλκανικής εκθεσιακής δραστηριότητας στην 82η ΔΕΘ από τις 9 εως 17 Σεπτεμβρίου 2017.

Στην 82η ΔΕΘ ανοίγει ένα παράθυρο για τις ελληνικές εταιρείες για συνεργασία, ενημέρωση και εν γένει για ευκαιρίες εξόρμησης στην Κίνα… να μπουν οι βάσεις για τη σύναψη εμπορικών συνεργασιών και προς τις δύο κατευθύνσεις. 

Η Κίνα μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για το ελληνικό επιχειρείν στις ασιατικές αγορές. 

Με ουσιαστική παρουσία σε περισσότερα από 6000 τετραγωνικά μέτρα, στο μεγαλύτερο περίπτερο (13) του ΔΕΚΘ, συμμετέχουν αμιγώς κινέζικες επιχειρήσεις και οργανισμοί που εκπροσωπούν σημαντικούς κλάδους της κινεζικής οικονομίας, με μεγάλο ενδιαφέρον για τις ελληνικές εταιρείες.

 Μεταξύαυτώνεπτάαναπτύσσουνπαγκόσμιαδραστηριότητα: η China Cosco Shipping Corporation, ηChina Development Bank, ηShehua Group Corporation Limited, ηHuawei Technologies Co. Ltd, η Zhongxing Telecommunication Equipment Corporation, η State Grid Corporation of China και η Air China. 

Στοκ κλάδο της τεχνολογίας ξεχωρίζει επίσης η τηλεπικοινωνιακή ZTE, ενώ θα συμμετέχουν και 23 εταιρείες υψηλής τεχνολογίας από την περιοχή της Σαγκάης.  Στην έκθεση συμμετέχει και η Αναπτυξιακή Τράπεζα της Κίνας (China Development Bank-CDB), ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου.

Οι επιχειρηματικές συναντήσεις (Β2Β) μεταξύ ελληνικών και κινεζικών επιχειρήσεων θα λαμβάνουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, στις ώρες λειτουργίας της, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Περιπτέρου 15. 

Για την ανάπτυξη των διμερών επαφών έχει διαμορφωθεί ηλεκτρονική πλατφόρμα https://thessalonikifair-2017.b2match.io/, στην οποία εγγράφονται οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στις διμερείς συναντήσεις, αναρτώντας το προφίλ τους και τον τύπο συνεργασίας που επιθυμούν, αιτούμενοι συναντήσεις με άλλους συμμετέχοντες.

Copyright © 2009 Aiginio News | All rights reserved

Top Desktop version